Online áruhitel

Mit nyújt Neked a Magyar Cetelem Bank online áruhitele?

Kényelem

Sorban állás helyett otthonodból intézheted a hiteligénylést.

Teljeskörű ügyintézés

Minden szükséges lépést elvégezhetsz az interneten.

Gyorsaság

Azonnal előbírálati választ kapsz a szükséges adatok megadása után.

Kedvező feltételek

A hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet, és akr 200 000 Ft értékű vásárlásig önrész befizetése nélkül is igényelhető.

Biztonság

A hiteligénylő rendszer 128 bites SSL csatorna védelme alatt kommunikál a Te böngésződdel

Válassz konstrukciót!

Klasszikus Telitalálat 0 THM
Vételár
Ft
Futamidő
6 hónap
Önrész
Ft Info
Hitelösszeg
180 000 Ft
Havi törlesztőrészlet
30 000 Ft
Törlesztőrészletek összege
180 000 Ft
Fizetendő teljes összeg
(Önrésszel együtt)
180 000 Ft
THM
0.00%
Ügyleti kamat
0%

0% THM áruhitel konstrukció

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési költség: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap. Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.
A Notebook Bp. Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 0% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 6 hó). Érvényes: 2016.01.06-től 2016.12.31-ig., Acer laptop, vagy Acer tablet vásárlása esetén. (Az ajánlat csak a megjelölt termékekre vonatkozik)

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

A hiteligénylés menete

1
Helyezd a kosárba a kiválasztott terméket
2
Válaszd az online hitelt, majd véglegesítsd a megrendelésed
3
Készítsd elő okmányaidat, majd töltsd ki az űrlapot
4
Küldünk egy e-mailt, az ebben található címre postázd az aláírt szerződésed
5
Küldjük az Acered!

Szükséges dokumentumok

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

  • Érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
  • Érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
  • Új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
  • Érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentumok:

  • Érvényes adóigazolvány
  • Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodásihely címére szóló bankszámlakivonat vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla

Jövedelmet igazoló okmányok:

  • Alkalmazottaktól 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa)
  • Vállalkozóktól az APEH által érkeztetett előző évi SZJA bevallás vagy APEH jövedelem igazolás
  • Nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény, nyugdíj törzslap
  • A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumokat is kérhet a hatályos hirdetmény szerint. Ez az ismertető a Magyar Cetelem Bank részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Letölthető dokumentumok

Találj rá a saját Aceredre!

Ügynöki tájékoztatóCégnév: Notebook BP Kft.
Székhely: 1239, Budapest, Bevásárló u. 2
Nyilvántartási szám: 01-09-971009

Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

Táraságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül.

Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt

Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. megbízó biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.
Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfőn) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.