Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon
BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Márkaboltok

A világ több országában működik Acer márkabolt és információs pont. Ezen üzletek célja és feladata az Acer kínálatának bemutatása, a vásárlók szakszerű tájékoztatása az Acer márkanév alatt forgalmazott termékekről és nem utolsó sorban az Acer termékeinek forgalmazása. Magyarországon már négy ilyen márkabolt épült.

Az Acer első magyarországi márkaboltját 2008-ban nyitottuk. Budapesten az Auchan Dunakeszi, az Auchan Budaörs és az Auchan Soroksár üzletsorán, míg Miskolcon az Auchan Borsod üzletsorán találhatóak az AcerShop prémium üzletei.

Az AcerShop berendezései, világítástechnikai megoldásai és dekorációs elemei az Acer Olaszországban található európai központja által kiadott tervek alapján készültek. A hazai laptop és informatikai üzletek közötti összehasonlításban egyedülálló eleganciával rendelkeznek a márkaboltok.

Szaküzleteinkben az Acer oktatási programjának keretében folyamatosan képzett munkatársak állnak az érdeklődők és vásárlók szolgálatára. Mindegyik üzlet a legszélesebb Magyarországon kapható Acer palettát mutatja be, a termékek ki vannak állítva, ezeket az érdeklődők itt ki is próbálhatják.

A hét minden napján reggel 9-től este 20 óráig szakértő segítséget kínálunk a 06 20 8002237 telefonszámon.