Fiók
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Márkaboltok

A világ több országában működik Acer márkabolt és információs pont. Ezen üzletek célja és feladata az Acer kínálatának bemutatása, a vásárlók szakszerű tájékoztása az Acer márkanév alatt forgalmazott termékekről és nem utolsó sorban az Acer termékeinek forgalmazása.

Az Acer első magyarországi márkaboltja Miskolcon, az Auchan bevásárló központban nyílt meg 2008. októberében.

Az üzlet berendezései, világítástechnikai megoldásai és dekorációs elemei az Acer Olaszországban található európai központja által kiadott tervek alapján készültek. A hazai laptop és informatikai üzletek közötti összehasonlításban egyedülálló eleganciával rendelkezik a közel 80 m2-es márkabolt.

A második márkaüzlet Budapesten nyílt meg az Auchan Soroksár üzletsorán 2010 szeptemberében. Az üzlet kialakítás ekkor is az olasz tervek alapján történt meg, egy hasonlóan igényes, ám frissebb design szerint.

Szaküzleteinkben az Acer oktatási programjának keretében folyamatosan képzett munkatársak állnak az érdeklődők és vásárlók szolgálatára. Mindkét üzlet a legszélesebb Magyarországon kapható Acer palettát mutatja be,  a termékek ki vannak állítva, ezeket az érdeklődők itt ki is próbálhatják.


acer szponzoráció

Az acer események, csapatok kiemelt támogatója

acer webshop kiemelt partnerek