Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Vetíts az Acerrel!

2015. június 15.
Vetíts az Acerrel!

Tény, hogy a projektorok nem éppen a legizgalmasabb téma, ha a számítástechnika világáról van szó. Ennek egyik oka valószínűleg az, hogy sokan alábecsülik ezeket az eszközöket, amik azonban az utóbbi időben jelentős átalakuláson mentek keresztül. És ha ez még nem lenne elég, a projektorokról senkinek nem a felhőtlen szórakozás, a mozi jut először az eszébe, sokkal inkább egy unalmas meeting, vagy egy álmosító egyetemi előadás képe villan be. Pedig ezek a készülékek is megérdemelnek néhány szót, már csak azért is, mert az Acer portfóliójának fontos szegmensét képezik.

Házimozi felsőfokon

Az igazi ínyencek egy film minden egyes elemét élvezni szeretnék – a képet éppúgy, mint a tökéletes hangzást. Az Acer V7500 névre keresztelt készüléke kétségkívül hozza a szokásos elvárásokat – a rövid vetítési távolságot, az élénk és hibátlan színeket, a projektorokra jellemző szivárványhatás csökkentését, valamint a LumiSense+ technológiának köszönhetően a kép aktuális fényviszonyokhoz történő igazítását.

upload/articles/5/407/1_500x400.jpg

A projektor ezeken kívül támogatja a HDMI 3D-t, így a térhatású mozik szerelmesei sem csalódnak majd benne. A készüléknek van még egy tulajdonsága, amit érdemes megemlíteni, ez pedig a 4 Corner Correction – azaz négy sarok korrekció – funkció. Vagyis ha úgy adódik, hogy egyenetlen vagy aszimmetrikus felületre kell vetítenünk, akkor sincs semmi gond: a torzulásokat könnyedén eltüntethetjük a sarkokból, és maradéktalanul élvezhetjük a képet.

Tökéletes szórakozás otthon

Azok, akik tökéletes otthoni mozizásra vágynak, az Acer H6518BD projektor „személyében” biztosan megtalálják majd az ideális társukat. A 3.200 lumen fényerejű készülék talán legfontosabb jellemzője, hogy a beépített 2D-to-3D konverziós technológiának köszönhetően nincs szükség külön programra a kétdimenziós kép térhatásúvá alakításához, míg a beépített hangszóró igen tiszta hangzást kínál, továbbá a készülék Bluetooth segítségével képes a hangot vezeték nélkül Bluetooth hangszóróra továbbítani.

upload/articles/5/407/2_500x400.jpg

Mindkét modell jellemzője, hogy akár okostelefonokat, tableteket is csatlakoztatunk hozzájuk, és a kijelzőn megjelenő tartalmat – legyen az játék, film vagy prezentáció – kivetíthetjük a segítségükkel.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!