Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Újabb sportág meghódítására készül az Acer

2015. október 27.
Újabb sportág meghódítására készül az Acer

Kétségtelen tény, hogy a sport minden tekintetben jó üzlet. Ma már nem csak a nagy sportszergyártók profitálhatnak belőle, hanem a különféle informatikai, valamint számítástechnikai cégek is, hiszen a teljesítmény mérése napjainkban éppolyan fontos, mint maga a teljesítmény, és az edzés megtervezésében is sokat segítenek nekünk ezek az eszközök.

upload/articles/5/449/1_500x400.jpg

Amit nem mérünk le, az nem is létezik

Talán Te is belefutottál már abba a vicces posztba a legnagyobb közösségi oldalon, ami arról szól, hogy hiába futottál le egy maratont, ha nem raktad ki a Facebookra, akkor az olyan, mintha meg sem történt volna. Talán kicsit túlzó az állítás, de tény, hogy ma már a legtöbb sport elképzelhetetlen anélkül, hogy ne tartanánk számon a megtett távot, az elégetett kalóriát, és a többi fontos paramétert.

Az Acer az idén nyár elején jelentett be három új, más-más réteget megcélzó terméket az okoskarkötő portfólióban – ezek a Liquid Leap Active, Leap Curve és Leap Fit –, amikkel a napi aktivitásunkat kísérhetjük figyelemmel a sportolástól egészen a minket érő stresszig. Most pedig újabb lépésre szánta el magát a tajvani gyártó, és ezúttal a kerékpárosok felé nyitott.

upload/articles/5/449/2_500x400.jpg

Az Aceré az Xplova biciklis komputer márka

A nemrégiben bejelentett vásárlással az Acer tovább terjeszkedik a „sportiparban”, és ezúttal a bicikliseknek szeretne olyan átfogó szolgáltatásokat nyújtani, amik az embert helyezik a középpontba.

Az Xplova már eddig is ismert volt a kerekesek körében, hiszen az okos kerékpáros komputereinek segítségével egyrészt útvonalat tudtak tervezni a bicajosok, az élő nyomkövetésnek köszönhetően pedig teljesen biztonságban érezhették magukat, bárhová is vitte őket az útjuk, hiszen az eszköz minden egyes kerekes pozícióját megmutatta.

Sőt, arra is lehetőségük volt a bicikliseknek, hogy a tevékenységüket megosszák a különféle közösségi médián, ami ma már szintén alapnak számít.

Az Acer az Xplova már meglévő technikai hátterére építkezve szeretne egy olyan brandet létrehozni, ahol mind a hardware, mind pedig a szoftver, valamint a felhő technológia is teljes mértékben a kerékpárosokat szolgálja.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!