Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Újabb Acer Chromebook: prémium külső, könnyű hordozhatóság

2016. január 22.
Újabb Acer Chromebook: prémium külső, könnyű hordozhatóság

Külföldön a Chromebookok igen nagy népszerűségnek örvendenek, aminek több oka is lehet. Egyrészt a Chrome operációs rendszer, amit rengeteg felhasználó kedvel, a másik pedig minden bizonnyal a Chromebookok viszonylag kedvező ára.

upload/articles/5/477/1_500x400.jpg

Bár az Acer vezeti a Chromebookok piacát, hazánkban még nem vetették meg a lábukat ezek az eszközök. Ennek ellenére érdemes időről időre megnézni, hogy milyen újdonságokkal állt elő éppen a tajvani gyártó ebben a szegmensben.

Bárhol is járunk, az Acer Chromebook 11 a válasz

Az Acer Chromebook 11 talán legnagyobb előnye, hogy bárhová is megyünk, szinte mindenhová magunkkal vihetjük, ami nem meglepő, hiszen az eszköz mindössze 1,1 kilogrammot nyom. Nem, nem tévedés, a Chromebook 11 tényleg alig nehezebb, mint egy frissen sült cipó, ráadásul csupán 18,6 milliméter a vastagsága.

upload/articles/5/477/2_500x400.jpg

És hogy mi fér bele egy ennyire kompakt eszközbe? A négymagos Intel Celeron processzor mellett modelltől függően 2 vagy 4 GB memória, valamint 16 vagy 32 GB eMMC tárhely, aminek köszönhetően sem a bootolás, sem a feladatok elvégzése nem jelent gondot a gépnek.

Akár egész nap úton

Az Acer Chromebook 11 11,6 colos kijelzője az Acer ComfyView technológiának köszönhetően nem vakító, így akár hosszú órákon át használhatjuk az eszközt anélkül, hogy a szemünknek ártanánk vele.

Maga a kijelző 1366x768 felbontású, ami garantálja, hogy a szöveg, amit olvasunk, valamint írunk rajta, éles és olvasható legyen, és azt is, hogy élénk, tiszta videókat és fényképeket nézhessünk a készüléken.

upload/articles/5/477/3_500x400.jpg

Ami pedig azakkumulátor üzemidejét illeti, az teljes mértékben összhangban van azzal a koncepcióval, hogy az eszközt egész nap használjuk, és magunkkal vigyük, bárhová is megyünk. A gyártó nem kevesebbet, mint 9 órás folyamatos működést ígér, ami, ha hihetünk az Acernek, több, mint elég.

Az Acer Chromebook 11 ezenkívül számtalan csatlakozót is kapott – USB 3.0, USB 2.0 és HDMI –, valamint egy SD kártya olvasót is, így egyszerű az adtok továbbítása egy SD kártyáról.

Az Acer Chromebook 11 februárban érkezik az EMEA országaiba, talán ezúttal végre Magyarországra is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!