Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Új processzort kapott a TravelMate P645 ultrabook

2015. május 13.
Új processzort kapott a TravelMate P645 ultrabook

Az Acer TravelMate P645 ultrabookja eddig sem volt kispályás. Nem elég, hogy két elismerést is bezsebelt 2014-ben – egy Red Dot-ot, és egy iF termék design díjat –, de a tajvani gyártó kicsit fel is turbózta ezt az igazán szuper eszközt.

upload/articles/4/397/1_500x400.jpg

Még nagyobb teljesítmény

A még nagyobb teljesítmény érdekében az üzleti ultrabook kapott egy kis frissítést az ötödik generációs Intel Core i5 és i7 Broadwell processzor „személyében”, aminek eredményeképpen az előző generációknál jóval erősebb lett a gép. Nem csupán a P645-ös üzemideje növekedett meg jelentősen, de a képminőség is nagy mértékben javult. Az akkumulátor akár nyolc órán át is kitart, ami bőségesen elegendő egy egész napos megbeszéléshez, de egy transzkontinentális utazást is átvészel.

Mindezen tulajdonságok teszik ideális útitárssá a TravelMate P645-öt, ezt a könnyű, mégis megbízható ultrabookot.

Az utak „harcosa”

A P645-öt a pehelysúlya nem akadályozza abban, hogy valóban tartós legyen. A nagy szilárdságú szénszálas borításnak köszönhetően a súlya alig éri el a másfél kilogrammot, a vastagsága pedig alig két centiméter. A magnézium-alumíniumból készült részek ellenállnak a szélsőséges nyomásnak, és megvédik a gépet, ha véletlenül leejtenénk. A ventilátor folyamatosan megfelelő hőmérsékleten tartja az eszközt, a Dust Defender technológia pedig megtisztítja a portól a hűtőrendszert. A cseppálló billentyűzet jól jön „balesetek” esetén, vagyis ha véletlenül folyadék ömlene rá, a LED-es háttérvilágítás pedig gyenge fényviszonyok esetén bizonyul hasznos funkciónak.

upload/articles/4/397/2_500x400.jpg

Biztonságban az adatok

Bár a TravelMate P645 ultrabook technikai paramétereit még hosszasan lehetne sorolni, mi inkább egy további fontos jellemzőre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ez pedig nem más, mint a biztonság. A gép ugyanis olyan hardverekkel és szoftverekkel szerve kerül a piacra, amik segítenek megvédeni a céges adatokat.

Az Acer ProShield Manager egy olyan biztonsági és menedzsment eszköz, amivel biztonságban tudhatjuk az érzékeny adatokat, és megakadályozhatjuk az azokhoz való illetéktelen hozzáférést.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!