Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Új Acer telefonok Androiddal és Windows 10-zel

2015. szeptember 24.
Új Acer telefonok Androiddal és Windows 10-zel

Mint arról már írtunk, az Acer több új okostelefont is bemutatott a szeptemberi IFA-n, amik számos hasonlóságot mutatnak, leginkább azokban a technológiákban, amiket a készülékek kaptak. Az egyezéseken túl, persze, különbségek is vannak közöttük, amiket most egy kicsit részletesebben meg is nézünk.

upload/articles/5/439/1_500x400.jpg

Acer Liquid Z630 – Minden téren nagy

Az 5,5 colos kijelzővel, és 64 bites, négymagos, 1,3 GHz-es MediaTek MT6735 processzorral ellátott Liquid Z630-at különösen azok értékelik majd, akik szinte mindig mozgásban vannak, de közben dolgozniuk is kell, hiszen a méretes képernyőnek, valamint a nagy teljesítményű akkumulátornak hála ezt könnyedén megtehetik.

Érdemes még egy hasznos funkciót kiemelni a készüléken, ez pedig a „Float Apps”. Ez azt jelenti, hogy az applikációk ikonjai csupán a kijelző egy részét foglalják el, miközben a képernyő fennmaradó része minden további nélkül használható. A Liquid Z630 Android 5.1 operációs rendszerrel érkezik.

upload/articles/5/439/2_500x400.jpg

Acer Liquid Z530, a szelfizők álma

Ez az 5 colos, a Liquid Z630-hoz nagyon hasonló technikai paraméterekkel rendelkező okostelefon ugyancsak Android 5.1 operációs rendszerrel lesz telepítve, és kifejezetten azokat célozta meg vele a tajvani gyártó, akik odavannak a szelfikért.

Azért, hogy a szelfik tényleg a lehető legjobban sikerüljenek, a Vivid Color kijelző, és a 84 fokos, széles látószögű, 8 megapixeles első kamera a „felelős”, de a manapság olyan népszerű kajafotók készítését is külön mód, a Gourmet Mode segíti.

upload/articles/5/439/3_500x400.jpg

Acer Liquid Z320 és M320 – Rakd zsebre könnyedén!

Bár manapság egyre inkább a méret a lényeg, már ami az okostelefonok kijelzőit illeti, vannak, akik inkább a kompakt készülékeket kedvelik, hiszen egy kisebb telefon könnyebben kezelhető, és akár a zsebünkben is elfér. Igaz, a a 4,5 colos képernyő nem nevezhető éppen kicsinek sem.

Bár a két készülék nem a technológia csúcsa, de első okostelefonnak mindkettő ideális lehet – a Z320 Android, míg az M320 Windows 10 operációs rendszert kapott, és árban is nagyon jók lesznek.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!