TravelMate X3 laptop azoknak, akiknek útközben is fontos az üzlet

TravelMate X3 laptop azoknak, akiknek útközben is fontos az üzlet

Az üzleti életben használt laptopokkal szemben számos elvárást fogalmaznak meg a felhasználók. Legyen könnyű, mégis erős, és lehetőség szerint tartson ki minimum a munkanap végéig.

A TravelMate X3 sorozatban éppen ezt kínálja az Acer, vagyis ezekben a gépekben minden megvan, ami egy elfoglalt üzletember számára lényeges lehet.

upload/articles/6/537/3_500x400.jpg

Menet közben is pörög az üzlet

Az alumínium házba bújtatott Acer TravelMate X349 notebook mindössze 18 milliméter vastag, és csupán 1,53 kilogrammot nyom, így bárhová magaddal viheted – akár a munkához van rá szükséged, akár más területen vagy profi. Amiatt sem kell aggódnod, hogy napközben lemerül a laptop, ugyanis akár a 10 órát is elérheti az egy feltöltéssel elérhető üzemidő.

Ami a TravelMate X349 erőforrásait illeti, ott sem fukarkodott az Acer, és a legújabb, hatodik generációs Intel Core processzorokkal szerelte a notebookot, a DDR4 memória pedig akár nyolc gigáig bővíthető. A tárhelyről maximálisan 512 GB SSD gondoskodik, a Windows 10 Pro pedig mindazt a biztonságot és produktivitást adja, ami az üzlethez szükséges.

upload/articles/6/537/2_500x400.jpg

Remekül használható minden körülmények között

A 14 colos Full HD felbontású IPS panelen (1920x1080) mindegy, hogy egy prezentációt nézel, vagy egy honlapot, a kép kristálytiszta lesz, a nagy betekintési szögnek köszönhetően pedig a körülötted állók is kitűnően látják majd a képernyőt.

Ráadásul a notebookot 180 fokban ki lehet „teríteni”, így egy asztal körül állva senki nem marad le egyetlen fontos részletről sem. Ha pedig vonaton vagy repülőgépen utazol, a billentyűzet háttérvilágítása segít abban, hogy ne okozzon gondot a gépelés akkor sem, ha kicsit sötétebb van.

Az Acer TravelMate X349 rendelkezik USB Type-C csatlakozóval is, ami azt jelenti, hogy akár két 4K kijelzőt is csatlakoztathatsz a laptophoz.

upload/articles/6/537/1_500x400.jpg

A notebook a biztonság területén is jól teljesít – az ujjlenyomatolvasó segítségével egyszerű a bejelentkezés a gépbe, a Trusted Platform Module (TPM) 2.0 pedig hardveresen gondoskodik a jelszóvédelemről és a titkosítási kulcsokról.

Az Acer TravelMate X349 ráadásul nem csak erős, de stílusos is, amit biztosan irigyelnek majd az üzleti partnereid, és a haverok is.