Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

TravelMate X3 laptop azoknak, akiknek útközben is fontos az üzlet

2016. július 19.
TravelMate X3 laptop azoknak, akiknek útközben is fontos az üzlet

Az üzleti életben használt laptopokkal szemben számos elvárást fogalmaznak meg a felhasználók. Legyen könnyű, mégis erős, és lehetőség szerint tartson ki minimum a munkanap végéig.

A TravelMate X3 sorozatban éppen ezt kínálja az Acer, vagyis ezekben a gépekben minden megvan, ami egy elfoglalt üzletember számára lényeges lehet.

upload/articles/6/537/3_500x400.jpg

Menet közben is pörög az üzlet

Az alumínium házba bújtatott Acer TravelMate X349 notebook mindössze 18 milliméter vastag, és csupán 1,53 kilogrammot nyom, így bárhová magaddal viheted – akár a munkához van rá szükséged, akár más területen vagy profi. Amiatt sem kell aggódnod, hogy napközben lemerül a laptop, ugyanis akár a 10 órát is elérheti az egy feltöltéssel elérhető üzemidő.

Ami a TravelMate X349 erőforrásait illeti, ott sem fukarkodott az Acer, és a legújabb, hatodik generációs Intel Core processzorokkal szerelte a notebookot, a DDR4 memória pedig akár nyolc gigáig bővíthető. A tárhelyről maximálisan 512 GB SSD gondoskodik, a Windows 10 Pro pedig mindazt a biztonságot és produktivitást adja, ami az üzlethez szükséges.

upload/articles/6/537/2_500x400.jpg

Remekül használható minden körülmények között

A 14 colos Full HD felbontású IPS panelen (1920x1080) mindegy, hogy egy prezentációt nézel, vagy egy honlapot, a kép kristálytiszta lesz, a nagy betekintési szögnek köszönhetően pedig a körülötted állók is kitűnően látják majd a képernyőt.

Ráadásul a notebookot 180 fokban ki lehet „teríteni”, így egy asztal körül állva senki nem marad le egyetlen fontos részletről sem. Ha pedig vonaton vagy repülőgépen utazol, a billentyűzet háttérvilágítása segít abban, hogy ne okozzon gondot a gépelés akkor sem, ha kicsit sötétebb van.

Az Acer TravelMate X349 rendelkezik USB Type-C csatlakozóval is, ami azt jelenti, hogy akár két 4K kijelzőt is csatlakoztathatsz a laptophoz.

upload/articles/6/537/1_500x400.jpg

A notebook a biztonság területén is jól teljesít – az ujjlenyomatolvasó segítségével egyszerű a bejelentkezés a gépbe, a Trusted Platform Module (TPM) 2.0 pedig hardveresen gondoskodik a jelszóvédelemről és a titkosítási kulcsokról.

Az Acer TravelMate X349 ráadásul nem csak erős, de stílusos is, amit biztosan irigyelnek majd az üzleti partnereid, és a haverok is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!