Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Terjeszkedik a BYOC

2015. június 22.
Terjeszkedik a BYOC

A Build Your Own Cloud -ról, vagyis az Acer saját felhőszolgáltatásáról már írtunk Nektek, de talán jól jön egy kis memóriafrissítés, és nem árt pár mondatban összefoglalni, miről is szól a történet. A BYOC a Te személyes felhőd, aminek nagy előnye, hogy az adataid – fotók, videók, dokumentumok – nem egy távoli szerverre kerülnek fel, hanem a számítógépedre, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az információk így nagyobb biztonságban lesznek, mint egy külső félnél.

A Marvell és az Internet of Things

Az Acer már eddig is nagy tempóban fejlesztette a Build Your Own Cloud-ot, és a június elején megtartott Computex-en számos céggel jelentett be újabb kooperációt, így többek között az amerikai technológiai céggel, a Marvellel, és Kína egyik vezető okos mobileszközöket gyártó OMD (Original Design Manufacturer) cégével, a Hipaddal. A három vállalat együttműködésének célja, hogy megmutassák, mire képesek a Marvell chipsetjébe ágyazott BYOC megoldások a Hipad intelligens Internet of Things (IoT) otthoni eszközeivel karöltve.

upload/articles/5/409/1_500x400.jpg

Itt most felsorolhatnánk jó pár technikai adatot – például azt, hogy a Marvell milyen mikrovezetővel száll be a projektbe, vagy, hogy milyen vezeték nélküli kapcsolatot használnak majd ezen megoldások során, de a legtöbbünknek ezek úgyis csak száraz tények. A lényeg az, hogy a Marvell EZ-Connect alapú intelligens modul az Acer BYOC szolgáltatásaival, valamint a különféle applikációkkal olyan átfogó és intelligens otthoni ökoszisztémát alkot, ami lehetővé teszi a teljes ellenőrzést és irányítást, ezen kívül értesítéseket küld és az adatgyűjtést is elvégzi.

Internet of Things

A kérdés persze azonnal adódik, hogy mi is az az Internet of Things? Ha röviden és tömören akarunk fogalmazni, akkor a válasz annyi, hogy internetképes eszközök. Olyan berendezések, háztartási eszközök, amik a mikrovezetők és a vezeték nélküli kapcsolat segítségével képesek az internethez kapcsolódni, és ott más hétköznapi eszközökkel és a felhővel kommunikálni, míg a rendszer távoli hozzáférést biztosít nekünk, felhasználóknak, így gyakorlatilag a világ bármely pontjáról irányíthatjuk az otthonunkat.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!