Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Teljesítmény és stílus: az Acer Switch V 10 2 az 1-ben notebook

2016. június 14.
Teljesítmény és stílus: az Acer Switch V 10 2 az 1-ben notebook

A két új, 2 az 1-ben eszköz közül mindenképpen a 10 colos Switch V 10 számít a nagyobb dobásnak, ugyanis több olyan hasznos funkciót tartalmaz, amik könnyebbé teszik a mindennapos használatot, illetve biztonságosabbá is teszik az eszközt.

A négyféle használati mód itt is alap

A négyféle használati módról a Switch V 10 esetén sem kell lemondanunk, azaz a hagyományos notebook állás, a tablet, a kijelző és a sátor módok itt is elérhetőek. Éppen ez a sokoldalúság teszi az eszközt olyan nagyszerűvé, és mind a munkához, mind pedig a multimédiás tevékenységekhez ideálissá.

upload/articles/6/528/3_500x400.jpg

A mágneses pántnak köszönhetően az átalakítás szinte pillanatok alatt lehetséges, így egy percet sem késlekedünk, ha gyorsan lenne szükségünk például a tabletre.

Öt lenyűgöző szín

Az Acer Switch V 10 modelljei között biztosan mindenki talál majd magához illő darabot, hiszen a gyártó öt különféle színben kínálja az eszközt. Ezek pedig a gyöngyfehér, a palafekete, a korallpiros, a pávakék, illetve a tengerészkék.

A szemet gyönyörködtető színek mellett az anyagválasztásra is nagy hangsúlyt fektetett a tajvani cég, az eszköz ugyanis fém borítást kapott, ami igazán elegáns külsőt kölcsönöz a notebooknak, és a tartósság hatását is kelti egyúttal.

upload/articles/6/528/2_500x400.jpg

USB Type-C-vel a gyorsaságért

A Switch V 10 sajátossága a fenti tulajdonságok mellett az USB Type-C csatlakozó is, aminek a segítségével gyorsabb adatátvitel érhető el, illetve ami megkönnyíti az eszköz töltését, és nagy felbontású kijelző csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Antibakteriális kijelző és ujjlenyomat-olvasó

Különösen a gyerekeknél jelent gondot, hogy piszkos kézzel nyúlnak a kijelzőhöz, ami nem csak azért okoz problémát, mert koszos lesz a monitor, hanem azért is, mert a baktériumok elszaporodhatnak a felületen. Aki legközelebb a kijelzőhöz ér, máris elkaphat valamilyen fertőzést, ezért egy olyan funkció, mint az antibakteriális Corning Gorilla Glass felület, igen hasznos.

upload/articles/6/528/1_500x400.jpg

A Switch V 10 további jellemzői közé tartozik az ujjlenyomat-olvasó, így a Windows Hello segítségével pofonegyszerű a bejelentkezés a notebookra, a teljesítményért pedig a négymagos Intel Atom processzorok felelnek. Ha pedig mindehhez még a kedvező árat is hozzávesszük, akkor szinte lehetetlenség ellenállni az eszköznek.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!