Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Swift 7: a legvékonyabb laptoppal is az Acer büszkélkedhet

2016. szeptember 05.
Swift 7: a legvékonyabb laptoppal is az Acer büszkélkedhet

Nincs szörnyeteg szépség nélkül, már ha a Predator 21 X-et tekintjük szörnyetegnek a maga különös megjelenésével, hatalmas súlyával, és minden egyes nem éppen szokványos paraméterével. Szerencsére azoknak is szolgált jó hírrel a tajvani gyártó, akik egy igazán stílusos, könnyű és vékony eszközt szeretnének, olyat, ami egész nap bírja szuflával.

upload/articles/6/553/2_500x400.jpg

Az Acer Swift 7 a legvékonyabb laptop a világon

Az Acer legújabb ultrabookja, a Swift 7, épphogy csak a bűvös egy centiméter alatt marad, ami a vastagságát illeti, ugyanis egészen pontosan 9,98 mm vastag, vagyis inkább vékony. Persze, most azonnal felmerülhet sokakban a kérdés, hogy mi is férhet egy ekkora házba, de a kétkedőknek is jó hírrel szolgálhatunk.

A Swift 7 a legújabb, hetedik generációs Intel Core i5 processzorral érkezik majd, és akár 8 GB memóriával, illetve 256 GB SSD-vel, azaz az erőforrásokra biztosan nem lesz majd panasz az eszközzel kapcsolatban.

upload/articles/6/553/1_500x400.jpg

Nem csak vékony, könnyű is

A Swift 7 nem csak vékony, de egy pehelysúlyú versenyzőről is van szó egyben. Az 1,1 kilogramm annyira kevés, hogy szinte észrevétlenül vihetjük magunkkal a Swift 7-et bárhová. És van még egy jó hírünk, az Acer ugyanis azt ígéri, hogy akár egész nap – pontosabban kilenc órán át – kitart majd az eszköz akkumulátora, így megállás nélkül használható, amire egy sűrű munkanapon biztosan szükség is lesz.

A technikai paraméterek mellett a laptop külseje is megér egy-két szót, ugyanis a stílusos, a fekete és az arany kombinációját ötvöző eszköz nem csak elegáns, de a kíváncsi tekinteteket is magára vonzza majd. Az alumínium ház pedig elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon a napi használat során keletkező esetleges sérüléseknek.

upload/articles/6/553/3_500x400.jpg

A kijelző is ellenálló

Az Acer Swift 7 13,3 colos Full HD IPS, Corning Gorilla Glass kijelzője extrém módon ellenáll a karcolásoknak, ami nem elhanyagolható egy olyan notebook esetében, amit alapvetően arra terveztek, hogy magunkkal vigyük mindenhová.

A vezeték nélküli kapcsolat szintén fontos egy hordozható laptop esetén, hiszen számtalan különböző hálózatra kell csatlakozni vele. Erről a legújabb 2x2 802.11ac MU-MIMO technológia gondoskodik, de a Swift 7-ből már USB Type-C csatlakozó sem hiányozhat.

Az Acer Swift 7 Ultrabook várhatóan október végén fog megérkezni, azonban az Acershopban már előrendelhető!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!