Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Semmi sem szabhat határt a multimédiának! Acer H243HX monitor!

2010. február 03.
Lehet szó játékról, filmről, grafikai programokról vagy internetes beszélgetésekről, az Acer H243HX az ideális megoldás mindenre egyben!

A fejlett digitális H243HX egy olyan bámulatos 16:9 formátumú kijelző, amely Full HD-s video és audio teljesítményt nyújt az erőteljes multimédiához, videókonferenciához és az igazi mozi élmény biztosítására. Az 1920x1080-as felbontásnak köszönhetően a fényesen csillogó, 24” szélesképernyős monitor tökéletes választás a fejlett, 1080p teljes HD-s játékokhoz és multimédiás alkalmazásokhoz. A fejlett, Full HD-s kijelző egyszerűen lélegzetelállítóan adja vissza a mozgó képeket a 3D-s játékoknál és filmeknél. A H223HX ideális otthoni és egyéni felhasználók számára, akik értékelik a modern életstílust képviselő kivitelt, és a játékokhoz, Internet kommunikációhoz és mozifilmekhez a legjobb, moziszerű multimédiás eszközre vágynak. A monitor legfontosabb jellemzői a kitűnő hangzás és képalkotás, a teljes nagyfelbontású digitális grafikának és hangnak köszönhetően.

Termék adatlap

Nagyméretű Full HD-s digitális grafika

Az 1920 x 1080-as felbontású kijelző tökéletesen megfelel a fejlett, 1080p Full HD-s játékokhoz és multimédiás alkalmazásokhoz, például HD-DVD-hez, vagy Blu-ray Disc™ konzolhoz.

Fejlett multimédia és videókonferencia

Beépített hangszórók, videó webkamera, mikrofon és USB elosztó biztosítják a fejlett multimédia és videokonferencia funkció használatát. Az Acer olyan megoldásokat is integrált a videókonferencia minőségének javítására, mint az Acer PureZone és a CrystalEye.

Termék adatlap

Akciódús játékok pontos képmegjelenítéssel

Az elképesztő 2ms válaszidővel a H243HX csökkenti a bárminemű eltérést a valósághű képalkotástól, az akciódús mozgóképeket kiváló minőségben jeleníti meg.

Integrált hangrendszer:

Az okos, filmszerű 24” szélesképernyős kijelzővel erőteljes és szenzációs audio teljesítményt élvezhet az integrált hangrendszernek köszönhetően.

Időtálló digitális multimédia, adatok és audio:

A két fejlett digitális HDMI™ interfész bővítőhelynek köszönhetően nagyon sokféle multimédiás eszközt lehet a monitorhoz csatlakoztatni, és problémamentesen élvezheti a nagyfelbontású videót és hangot. A HDMI biztosítja a jelenleg elérhető legkiválóbb minőségű videót és hangot a minőségi jelátvitelhez.

Acer eColor és eDisplay Management:

Az Acer egyszerűen használható alkalmazásokat integrált, hogy jobb minőségben, a felhasználási módtól függően személyes igényi szerint tudja beállítani a képernyőt. A fejlett színkalibrálás ragyogó és a leginkább megfelelő képmegjelenítést biztosítja.

Termék adatlap

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!