Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Raktáron az Acer W4, az Acer új 8"-os Windowsos táblagépe!

2014. március 20.
Raktáron az Acer W4, az Acer új 8"-os Windowsos táblagépe!

A mai nappal megérkeztek az Acershop üzletekbe az új Iconia W4 névre keresztelt, Windows 8 operációs rendszerrel ellátott tabletek. Az Acer Iconia W4-820 egy 8"-os, 1280x800 pixel felbontású multi touch IPS kijelzővel szerelt tablet, amely a legújabb Intel Bay Trail platformra épülő Atom Z3740 típusú, négymagos processzorral van szerelve. Rendszermemóriának két gigabájtot kapott, amely általános felhasználás, kisebb irodai munkák, filmnézés vagy játék mellett elegendőnek mondható. A "kis" négymagos Atom-nak köszönhetően a gép lendületes, nagyon pörgősen teszi a dolgát, valamint az integrált Intel HD grafikus vezérlő képes mai modern játékokat is futtatni persze a megfelelő beállításokon, ráadásul mindezt összesen 2W-os fogyasztás mellett.

upload/articles/4/330/1_500x400.jpg

A beépített háttértároló 32 vagy 64 gigabájt méretű SSD-t jelent, továbbá lehetőség van bővíteni microSD kártyával, valamint megtalálható rajta egy microHDMI kimenet is, így külső kijelzőre illetve TV-re is kitehető az Iconia W4-820 képe, hanggal együtt. A készüléken megtalálható egy FHD felbontású webkamera, beépített mikrofonnal karöltve, illetve egy 5 megapixeles, autófókusszal ellátott hátlapi kamera is valamint egy pár sztereó hangszóró. Kommunikációs eszközökből egy a/g/n szabványú WiFi adapter és egy Bluetooth modul található a gépben.

upload/articles/4/330/2_500x400.jpg

Az Iconia W4-820-on egy teljes értékű Windows 8.1 operációs rendszer fut, amelyhez jár egy Office 2013 otthoni és diák verzió is. Az akkumulátorból egy két cellás Li-ion került beépítésre, amely egy feltöltéssel akár 10 óráig is képes elmenni, normál használat mellett. Az Acer Iconia W4 egy év garanciával már megvásárolható az Acershop üzletekben, illetve webshopunkban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!