Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Profiknak profi kijelző – Az Acer BM320 monitor

2016. június 21.
Profiknak profi kijelző – Az Acer BM320 monitor

A kifejezetten játékosoknak gyártott monitorokról viszonylag sok szó esik, és a tajvani Acer is számos modellt fejlesztett azoknak, akik a számítógépes játékok minden részletét élvezni szeretnék. Ezek a 4K felbontású, hajlított monitorok nem csak a külsejükkel tűnnek ki, de a tudásuk sem átlagos, azonban ha valaki egy igazán profi monitort szeretne, akkor mégsem ezek között kell szétnéznie.

Amikor valóban fontos a színhelyesség

Ha a kijelzőnkön egy szín nem teljesen olyan, mint a valóságban, általában nem történik semmi. Hiszen látjuk, hogy a piros az piros, az árnyalatbeli különbségek pedig sokaknak fel sem tűnnek. De mi van akkor, ha egy grafikus, vagy épp egy fotós monitora mutatja helytelenül a színeket?

upload/articles/6/529/1_500x400.jpg

Az ő esetükben ez már probléma, hiszen egy profi fotó, amibe képszerkesztővel is belenyúlnak, vagy egy grafikus által elkészített hirdetés, szórólap esetén egyáltalán nem mindegy, milyenek is a színek. Ahhoz azonban, hogy el lehessen dönteni, jó lesz-e a kész munka, olyan kijelzőre van szükség, ami többféle színskálát is támogat, és ami nagy mélységben mutatja az árnyalatokat.

Az Acer professzionális BM320 kijelzője pontosan ilyen, azaz elsősorban grafikusok, fotósok, és videók készítésével foglalkozó szakemberek számára készült.

Nagy felbontás, pontos színek

A 32 colos BM320 monitor különlegessége a 4K UHD (3840x2160) felbontás, és a 138 PPI pixelsűrűség mellett abban rejlik, hogy 100%-ban támogatja az Adobe RGB és a Rec. 709 színskálát, valamint 90%-ban a DCI-P3 színskálát. Azt, hogy valóban egy profiknak szánt monitorról van szó az is jelzi, hogy a hagyományos kijelzőknél jóval nagyobb az eszköz színmélysége – 10 bites, ami 64-szer több, mint a normál monitoroké.

upload/articles/6/529/2_500x400.jpg

Az eszköz olyan vékony keretet kapott, hogy az szinte elhanyagolható vastagságú, ezért, ha a feladat úgy kívánja, a felhasználók azt is megtehetik, hogy több BM320-as monitort helyeznek el egymás mellett.

A monitoroknak természetesen mind a magassága, mint a dőlésszöge állítható, és tetszés szerint el is forgatható, azaz nem csak vízszintesen, de akár függőlegesen is használható.

A BM320 monitorokat az Acer előre hangolja, és teszteli is annak érdekében, hogy biztosított legyen a Delta E<2 színhelyesség, és az eszköz készen álljon a profi feladatokra.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!