Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Predator projektor: ultraszéles kép, ultrarövid hatótávolság

2016. április 15.
Predator projektor: ultraszéles kép, ultrarövid hatótávolság

Ha szép sorban összeszedjük, akkor van már kifejezetten játékosoknak készült Predator notebook, tablet, okostelefon, monitor és asztali gép. Talán épp csak a projektor hiányzott a sorból, de arra sem kell tovább várni, hiszen a tajvani gyártó már be is jelentette a Predator Z850 játékosoknak szánt projektorát.

upload/articles/6/507/3_500x400.jpg

Már a design is egyedülálló

A Predator család tagjaitól már megszoktuk, hogy a külső megjelenésük agresszív, és semmivel össze nem téveszthető. Ezt a hagyományt követi a projektor is a maga ufószerű külsejével – a piros és a fekete kontrasztja, illetve a Predator logó valóban egyedivé teszik ezt az eszközt.

A játékos van a középpontban

A Predator Z850 a játékosokat helyezi a középpontba, bármilyen játékról is legyen szó. A 24:9-es képaránnyal rendelkező ultraszéles, HD felbontású (1920x720) projektorral szinte olyan, mintha ott lennénk a harctéren, vagy az akció sűrűjében, hiszen jóval nagyobb betekintést tesz lehetővé, mint a hagyományosnak nevezhető 16:9-es képarány.

upload/articles/6/507/2_500x400.jpg

A játékosoknak úgy is kedvez az eszköz, hogy viszonylag kis helyiségekben is használható, hiszen képes 120 colos képet kivetíteni mindössze 47 centiméteres távolságból. Ráadásul a tükör nélküli technológiának köszönhetően nincsenek többé zavaró árnyékok a legnagyobb izgalmak közben.

Egy másik fontos előny, hogy a projektor kialakítása – a fölül elhelyezett lencse, illetve az állítható lábak – miatt szinte bármilyen állásból tökéletes képet vetít, így nincs szükség arra, hogy konzolt fúrjunk föl a falra.

Lézer dióda a nagyobb fényerőért

A Predator Z850-be szerelt fejlett lézer dióda akár 30.000 óra üzemidőt is bír, a 100.000:1-es kontrasztarány pedig éles képet biztosít hihetetlenül mély feketékkel, valamint éles fehérekkel bármekkora méret mellett, míg a 3000 lumenes fényerő szinte életre kelti a játékokat.

upload/articles/6/507/1_500x400.jpg

Sőt, a lakást átszelő kábelhalmot is el lehet felejteni, a projektorhoz ugyanis vezeték nélküli HD-készlet is választható, amivel minőségvesztés nélkül lehet streamelni.

A Predator Z850 projektor innovációs díjat kapott a 2016-os CES-en.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!