Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Öt „piros pont” az Acernek

2015. április 15.
Öt „piros pont” az Acernek

Tartalomhoz a forma – talán van köztetek olyan, aki emlékszik még erre a régi szlogenre. Ma persze már természetes, hogy egy-egy termék külseje ugyanolyan fontos, mint az, ami benne van, de ez nem volt mindig így. A tévé csak tévé volt, a mosógép meg... Igen, mosógép! Azóta viszont jelentős változások történtek, és ugyanazt a műszaki kombót sokszor csupán a rafinált tervezés emeli ki a tömegből. Sőt, a design olykor a funkció rovására is megy, hiszen a gyártók jól tudják, hogy nem csak az eszünkkel, hanem a szemünkkel is döntünk.

upload/articles/4/387/4_500x400.jpg

A Red Dot Design Award

A Red Dot napjaink egyik legrangosabb tervezői díja, amit 1954 óta ítélnek oda három kategóriában: termék és kommunikációs design, valamint design koncepció. A verseny presztízsét mi sem mutatja jobban, mint hogy a pályázók száma évről évre nő, és a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri a garancia arra, hogy valóban csak az arra érdemesek részesüljenek az elismerésben.

Öt Red Dot az Acernek

Az Acer a napokban jelentette be, hogy 2015-ben nem egy, de öt termékét is méltónak találták a rangos díjra. Ez azért is nagy eredmény, mert a világ 56 országának közel 5.000 indulójával szemben kellett megmérettetniük magukat a Computers & Information Technology kategóriában, és egyben annak a bizonyítéka, hogy a tökéletes designra való állhatatos törekvés meghozta a gyümölcsét.

upload/articles/4/387/2_500x400.jpg

A díjazottak

Ha a te fogad is fáj egy díjnyertes Acer kütyüre, akkor íme a nyertesek listája:

Aspire Switch 12 notebookok: Ezek a „2in1” eszközök egy notebook és egy tablet ideális keverékei, amik egyformán tökéletesek munkához és szórakozáshoz is.

TravelMate P645 notebook: Hosszabb utazás? Nem gond, hiszen az aksi akár nyolc órán át is kitart! Videokonferencia? Extra teljesítményű vezeték nélküli kapcsolat. Egyszóval tökéletes útitárs, amit bárhová magaddal vihetsz.

A díjazottak között találhatod még az Aspire R 13 Convertible notebookot, a Revo One RL85 Desktop PC-t, valamint az Aspire V Nitro Series notebookokat is, amik mind ötvözik magukban a tökéletes designt a tökéletes technológiával.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!