Olcsóbb lett a Predator 8 tablet

Olcsóbb lett a Predator 8 tablet

Jó hír, hogy az Acer Predator 8 tablet ára jelentősen csökkent, 119 900 Ft-ról 99 900 Ft-ra. Remek alkalom annak, aki már szemezett vele egy ideje, hogy most beszerezhesse ezt a csúcs csodamasinát, jóval olcsóbban. Az Acer Predator név egyet jelent a premium minőséggel és a csúcskategóriás gépekkel.

upload/articles/5/494/1_500x400.jpg

Így van ez a tablet esetében is, ugyanis a Predator 8 nem egy hétköznapi tablet, annál jóval több. Szálcsiszolt alumínium hátlapja hűvös eleganciát kölcsönöz a tabletnek, mindig biztos fogását a csúszásgátló gumi markolatok biztosítják. Teljesítménye jóval átlag feletti, mindezt az Intel legújabb generációs Atom x7 processzora garantálja, 2 GB memória társaságában. Gyönyörű szép, FullHD felbontású IPS kijelzőjén élmény bármi, amit csinálunk, legyen szó játékról, filmnézésról, vagy akár csak böngészésről.

upload/articles/5/494/2_500x400.jpg

A kiváló hangminőségért a Predator Quadio, négy hangszórós hangrendszer felel, amely hozzájárul a maximális játékélményhez, akárcsak a Predator TecSense, amely tulajdonképpen egy rezgőmotor, ami a hatás érdekében vibrál, így segít még jobban elmélyülni az audio vizuális élményben. Aki szeretne egy csodálatos, egyedi, különleges és nagyon gyors tabletet, a Predator 8 most 99 900 Ft-ért tökéletes választás, ráadásul jár hozzá ajándékba 320 000 kredit is az Asphalt 8 játékhoz.