Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Okosabb vagy, mint az otthonod?

2015. június 08.
Okosabb vagy, mint az otthonod?

Az okosházak, legalábbis Magyarországon, még mindig inkább a sci-fi világának tűnnek, pedig egyre több cég – számítástechnikai vállalatok, háztartási kisgépek gyártói, és a sort még hosszasan lehetne folytatni – állítja a tevékenysége fókuszába a különféle okoseszközök fejlesztését. Az Acer például alig pár napja jelentette be, hogy a továbbiakban az Acer Open Platform, ami a vállalatok számára könnyíti meg felhő létrehozását, négy fő területen is nagyobb szerepet kap majd: ezek az autók, az egészségügy, a kommunikáció, és nem utolsósorban az intelligens otthonok.

upload/articles/5/405/1_500x400.jpg

Kapcsold be az otthonod!

Az Acer BYOC (Build Your Own Cloud) applikációról már olvashattál nálunk – a használatával olyan privát felhőd lehet, amivel könnyedén összekapcsolhatod és szinkronizálhatod valamennyi mobileszközödet, mindezt úgy, hogy az adataidat biztonságban, a saját gépeden tárolhatod. A BYOC azonban jóval több, mint egy egyszerű tárhely – akár az otthonodat is „okossá” teheted a segítségével.

Hogy hogyan? Például úgy, hogy központilag irányíthatod valamennyi BYOC-kész háztartási gépedet, vagy a mobileszközeiden keresztül távolról vezérelheted a lakásodban a légkondicionálót, valamint a világítást, sőt, az energiafogyasztást is szabályozhatod bármikor bárhonnan. Ennél már csak az lenne jobb, ha az ebéd is készen várna, amikor hazaérsz, de ez, sajnos, még egy kicsit odébb van.

upload/articles/5/405/2_500x400.jpg

Snappy, az elektronikus házőrző

Legtöbbet talán mindannyian a lakásunk biztonságáért aggódunk, különösen akkor, ha hosszabb útra indulunk. Az Acer egy olyan, az intelligens otthonok részét képező megfigyelőrendszer bemutatására készül, ami a Snappy Ubuntut használja, és ami mellett nyugodtabban alhatunk majd. Ha egy lehetséges behatoló közelíti meg a passzív infravörös mozgásérzékelővel ellátott területet, az IP kamera felvételt készít az eseményről, a videót pedig azonnal tárolja is az Acer „okosközpontján”, az aBeing One-on, majd riasztást küld a tulajdonos mobiltelefonjára, hogy teljes biztonságban érezhessük magunkat.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!