Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Négy új Androidos telefon az Acertől

2015. szeptember 16.
Négy új Androidos telefon az Acertől

A tajvani gyártó nem csak új laptopokat és asztali gépeket mutatott be az idei IFA-n, hanem okostelefonokat is – köztük két Windows 10-et futtató mobilt, és négy 5.1-es Androiddal telepített Liquid készüléket is.

A közös jellemzők

Az Acer egyik fontos célkitűzése, hogy az általa gyártott okostelefonok a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák, legyen szó a készülékek hagyományos funkciójáról – értsd telefonálás –, vagy a multimédiás alkalmazásokról. Tökéletes képek fotózáskor, kristálytiszta hang zenehallgatáskor, hogy csak néhány területet soroljunk föl ezek közül.

A négy készülékben – Liquid Z630, Liquid Z530, Liquid Z330 és a Liquid Z320 – közös az Acer BluelightShield technológia, ami a káros kék fény kiszűrését szolgálja, míg a hangélményt a DTS Studio Sound biztosítja a felhasználók számára.

upload/articles/5/438/2_500x400.jpg

Acer QuickMode: kezdőtől a haladóig

Mielőtt konkrétan rátérnénk bármelyik készülékre, szenteljünk néhány szót az Acer QuickMode-nak is, ami azt a célt szolgálja, hogy valamennyi felhasználó – legyen az teljesen kezdő, vagy olyan, aki már otthonosan mozog az okostelefonok világában – gond nélkül használhassa a telefonokat.

A Standard Mode azoknak ajánlott, akik már jól ismerik az okostelefonokat, és nem okoz nekik gondot egy Androidos készülék kezelése. Az Easy Mode azok számára ideális, akik még csak most ismerkednek ezzel a technológiával, míg a Basic Mode kifejezetten gyermekek számára lett kifejlesztve, számos védelmi mechanizmussal, így szülői felügyelet mellett a gyerekek is bátran használhatják az okostelefonokat.

upload/articles/5/438/1_500x400.jpg

Első telefonnak is ideálisak

Az Acer új Androidos eszközei azért is különlegesek, mert első telefonnak éppúgy ideálisak, mint akkor, ha a régi készülékünket szeretnénk modernebbre cserélni, és mindezt a könnyen kezelhető felhasználói felületüknek köszönhetik. Az Acer felismerte, hogy napjainkban a mobil már több egyszerű telefonnál – olyan eszköz, ami egyszerre szórakoztatóközpont, ugyanakkor digitális tartalomkezelő is.

Válaszd bármelyik új Acer Liquid Androidos okostelefont, és fotózz, beszélj, hallgass zenét kedvedre!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!