Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Milyen technológiákat tud egy Acer Ultrabook?

2011. november 29.
Áttekintés az Acer S3-951 Ultrabook technológiai újdonságairól.

Az Ultrabook™ minősítéssel fémjelzett laptopok vékonyságuk, könnyű súlyuk és eleganciájuk ellenére remek funkciókkal és technológiákkal vannak megpakolva, ezért ideális választást jelenthetnek.

Az Acer Ultrabook™ főbb jellemzői:
- 2. generációs Intel® Core™ processzorokkal van felszerelve
- Vastagsága mindössze 13 mm, Ultrabook™-ok között a legvékonyabb
- Hosszú üzemidő, 3260 mAh 3 cellás akkumulátor, akár 7 óra üzemidő
- Rendkívül gyors reakcióidő és rendkívül elegáns kialakítás
- Innovatív technológiák többek között Intel® Rapid Start technológia* (Deep Sleep)

upload/articles/2/183/1_500x400.jpg

Intel® Rapid Start technológia

Az Intel® Rapid Start technológia a legmélyebb álmából is pillanatok alatt felébreszti és működőképessé teszi az Ultrabook™-ot, amivel időt és akkumulátoráramot takaríthatunk meg. A technológia tulajdonképpen egy szuperhatékony hibernálási üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy a laptop állapota az alaplapba ágyazott flash-tárolóban mentődjön el. Ennek az információnak (a laptop állapotának) a megjegyzéséhez egyáltalán nincs szükség áramra mindaddig, amíg a laptop újra nem indul.Az Acer Aspire Ultrabook™-ban az úgynevezett Deep Sleep funkció szoftveresen személyre szabható, be lehet állítani úgy, hogy mennyi idő után lépjen alvó üzemmódból mély alvás üzemmódba. Ezzel a funkcióval, akár 50 napig tud készenlétben maradni.

Intel® Smart Response technológia

Egyes Ultrabook™ eszközök szilárdtestmeghajtóval és Intel® Smart Response technológiával rendelkeznek. (Az eszköz konfigurációjában fel van tüntetve, hogy van-e benne SSD és Intel® Smart Response technológia.)
Az Intel® Smart Response technológia automatikusan rendkívül gyors hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásainkhoz és fájljainkhoz. Hogy ez miért hasznos? Időt és energiát takaríthatunk meg azzal, hogy kevesebbet várakozunk, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatunk azokhoz a dolgokhoz, amelyeket a leggyakrabban használunk.

upload/articles/2/183/4_500x400.jpg

Intel® Anti-Theft technológia

Az Intel® Anti-Theft Technology egy olyan lopás ellenes védelem mely a számítógép hardverében található. Lehetővé teszi az elveszett számítógép indításának megakadályozását, az illletéktelen használatot, az adatokhoz való hozzáférést, a számítógép hardveres letíltását és végső esetben használhatatlanná tételét. A védelem különböző okokból indítja el a letiltást, pl: meghatározott napon túl nem jelentkezik be, meghatározott számú belépési kísérlet rossz jelszóval, szolgáltatónál történő letiltási kérelem, stb.

Ez az intelligens biztonsági hardver:

- Észleli a lehetséges lopást vagy elvesztést (pl. túl sok bejelentkezési próbálkozás történik)
- Automatikusan működésképtelenné teszi az Ultrabook™ eszközt
- Egyszerűen, az adatok vagy digitális tartalmak sérülése nélkül újraaktiválja a megkerült Ultrabook™ eszközt

(Az Intel® Anti-Theft technológia opcionális kiegészítőként kérhető egyes meghatározott Intel® Core™ processzoros Ultrabook™ eszközökhöz.)

Intel® Identity Protection technológia

A jelszó jó dolog. Ez azonban még jobb. Az Intel® Identity Protection technológia (IPT) védi a felhasználó online személyazonosságát és értékeit. A technológia közvetlenül a lapkakészletre integrált kétfaktoros hitelesítést használ a 2. generációs Intel® Core™ processzoros PC-k egyes modelljeiben.
A kéttényezős hitelesítéshez nemcsak felhasználónévre és jelszóra van szükség (egytényezős hitelesítés). Az Intel® IPT-képes PC-kben egy hatjegyű számot is meg kell adni, amely 30 másodpercenként változik. Ezt a számot csak a PC-n generálhatja az a honlap, ahol a felhasználónak fiókja van, és amelyet az Intel® IPT ökoszisztémából választott ki.

Intel® HD Graphics 2000/3000

Az Intel® HD Graphics 2000/3000 elképesztő háromdimenziós vizuális élményt nyújt, és a divatos játékok játszásához is elengedő teljesítménnyel rendelkezik — ráadásul úgy, hogy semmilyen kiegészítő hardver nem kell hozzá, mindezt minimális fogyasztással.

Intel® InTru™ 3D technológia

Az Intel® InTru™ 3D technológia által biztosított 3D vizuális támogatásnak köszönhetően a 2. generációs Intel® Core™ processzorcsalád lehetővé teszi, hogy akadozás vagy megszakítás nélkül nézzük kedvenc térhatású filmjeinket.

(*Fontos tudni, hogy vannak olyan funkciók és technológiák, amelyek csak egyes Ultrabook™ modellekben találhatóak meg!)

upload/articles/2/183/3_500x400.jpg

Az Acer Aspire S3 Ultrabook két féle konfigurációban kapható az AcerShop üzleteiben és a webshopban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!