Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Milyen kiegészítőkkel dobhatod föl az Acer tableted?

2015. november 10.
Milyen kiegészítőkkel dobhatod föl az Acer tableted?

Mivel a tabletedet mindenhová magaddal viszed – a hegyekbe tervezett túrától a munkahelyedig –, ezért érdemes egyrészt az eszköz védelméről gondoskodnod, másrészt egy olyan praktikus kiegészítő is hasznos lehet hozzá, mint a kapacitív toll.

Védd a tableted praktikus tokokkal!

A tableteknél a hordozhatóság áldás és átok egyszerre. Áldás, hiszen mindegy, hol tartózkodsz éppen, bárhová egyszerűen magaddal viheted, elvégre soha nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. Viszont ha már beruháztál egy tabletbe, akkor mindenképpen érdemes a védelmére is gondolnod, hiszen nem  mindegy, hogy fél évig tudod használni, vagy akár éveken át is kitart.

upload/articles/5/453/1_500x400.jpg

A hordozhatóságból persze az is következik, hogy viszonylag könnyen meg is sérülhet, hiszen elég csak egy pillanatra nem figyelni, és máris leejtetted. Hogy az ilyen balesetekből származó sérüléseket elkerüld, érdemes védőtokot beszerezni hozzá, amik között találhatsz elegánsabb, bőr kivitelt, de akár bohókás – na, jó, csajos! – rózsaszínűt is.

A védőtokon kívül a szilikon hátlap, valamint a kijelzőt védő fólia szintén hasznosak lehetnek a tablet élettartamának megnövelésére.

Acer érintőceruza

Mind a tabletekhez, mind pedig az érintőképernyős laptopokhoz, okostelefonokhoz is kitűnő választás az Acer kapacitív tolla, vagy más néven érintőceruzája.

upload/articles/5/453/2_500x400.jpg

A kapacitív toll tulajdonképpen egy olyan okos kis eszköz, ami sokkal precízebb és pontosabb munkát tesz lehetővé az érintőképernyős felületeken. Különösen a kisebb kijelzővel rendelkező tabletek és okostelefonok esetén lehet praktikus a kapacitív toll használata, ahol a képernyő mérete miatt bizonyos tevékenységeket, feladatokat kézzel már nem tudunk elvégezni.

Az érintőceruzákat tulajdonképpen az ujjunk helyett használjuk – a felületének a kialakítása is ezt a célt szolgálja –, amik megkönnyítik a kijelzőn történő írást, rajzolást, illetve bármilyen finomabb műveletet.

Az Acer ezüst színű kapacitív tolla igazán elegáns, és valamennyi Acer eszközhöz remekül illik, legyen az okostelefon, érintőképernyős notebook, vagy éppen mobil.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!