Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Miért válaszd az Acert?

2015. június 24.
Miért válaszd az Acert?

Erre a kérdésre nem lehet egyszerűen válaszolni, hiszen a döntés, hogy milyen márkájú számítástechnikai eszközt veszel meg, mindig szubjektív. Természetesen a technikai paramétereknek is igen fontos szerepük van a választásban, de ha már egy nagyobb értékű eszköz a szívünk vágya, akkor az sem árt, ha néz is ki valahogy.

Innovatív design

Ha a külső is számít, akkor mi sem logikusabb, mint egy olyan kütyü mellett letenni a voksunkat, aminek a dizájnját a szakértők is elismerik. És az Acernek az utóbbi időben bőven kijutott az ilyen elismerésekből, akár a Red Dot Design Award-ot, akár az iF International Forum Design szervezésében megtartott Computex d&i versenyt vesszük. A díjazottakról korábban már beszámoltunk nektek – van közöttük laptop, asztali gép, monitor és tablet is –, a közös jellemzőjük a sallangmentes, letisztult és elegáns megjelenés, valamint az alkalmazott anyagok minősége, és az egyedi textúra. Szóval, ha Te is úgy gondolod, hogy akár egy telefon vagy egy noteszgép is öltöztethet, akkor az Acernél biztosan megtalálod a hozzád illő stílusos „kiegészítőt”.

 

upload/articles/5/410/1_500x400.jpg

Technológiában is a csúcson

Bár az Acer nem tudhat maga mögött olyan mozgalmas és nagy múltat, mint a Sony vagy a Samsung, a tajvani cég az utóbbi időben kétségkívül a számítástechnika élvonalába küzdötte föl magát. Az oldalakat kitöltő történelem napjainkban már egyébként sem tekinthető különösebb előnynek, hiszen senki nem az alapján választ mobileszközt, hogy mikor alapították az adott vállalatot. A lényeg a technológia, az innováció, a praktikum, és az újító megoldások. Ez így persze túl általános, és ettől még senki nem lesz okosabb, de aki használt már Acer eszközt, az biztosan nem csalódott benne, és azt kapta, amire számított, vagy talán mg többet is.

És bár a nagy múlt valóban nem mérvadó, az Acer mégis remek példája annak, hogy jó döntések sorozatával hogyan válhat egy alig néhány alkalmazottat foglalkoztató cégből a világ harmadik legnagyobb számítástechnikai-eszköz gyártója.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!