Megjelent a Revo család legújabb tagja az RL70

Már kapható az átszabott belsővel és külsővel megáldott legújabb nettop, az Acer Aspire Revo RL70.

Megjelent az Acer Aspire nagysikerű Revo sorozatának legújabb tagja a Revo RL70. Az új készülék az eddigihez hasonlóan extra kisméretű, azonban a korábbi kicsit szögletes formát némileg kerekített külső váltja le, sőt a készülék közepén a bekapcsoló gombtól felfelé egy narancssárga csík húzódik, ami megtöri kicsit az elegáns, de egyhangú, fekete készülékházat.

upload/articles/3/218/1_original.jpg

További újítás a sorozatban a benne található hardver, ami az eddig Intel / Nvidia ION konfiguráció helyett immár az AMD Fusion platformja köré épül. Az A45 lapkakészletű, mini ITX szabványú alaplapba a kétmagos E-450 típusú APU került, amely 1.65GHz-es órajelen üzemel, 1MB gyorsító tár kíséretében, 2 gigabájt DDR3 memória társaságában, amely természetesen 4 gigabájtig bővíthető. A grafikus megjelenítésről a processzorba integrált AMD Radeon 6320-as grafikus processzor gondoskodik, ami kiváló HD képességekkel rendelkezik, sőt még egyszerűbb, régebbi játékok futtatására is alkalmas lehet. Csatlakozókból igazán nincsen hiány, a kis gépezeten található összesen 6 darab USB port, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet, gigabites LAN, VGA és HDMI kimenet, optikai digitális kimenet, valamint egy 4 in 1 kártyaolvasó is. Ezen felül természetesen beépített Wi-Fi modult is tartalmaz, továbbá kapunk hozzá tartozékként egy talpat, amivel állítva lehet elhelyezni a gépet, egy vezeték nélküli egeret és billentyűzetet.

upload/articles/3/218/2_500x400.jpg

A készülék aljának kialakítása olyan, hogy VESA szabványnak megfelelő furatok vannak rajta, így akár fel is lehet szerelni például egy monitor hátuljára, így teljesen rejtve marad a gép és kevesebb helyet is foglal. A Revo RL70 igazi kis munkaállomás is lehet, otthonra vagy akár kisebb irodai felhasználásra tökéletes, ezen kívül kiváló multimédiás képességinek köszönhetően használhatjuk HTPC-ként is.

Az Acer Aspire Revo RL70 már megvásárolható üzleteinkben és web shopunkban.