Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Megérkezett webshopunkba az Acer Liquid Z520

2015. július 27.
Megérkezett webshopunkba az Acer Liquid Z520

A népszerű Acer Liquid Z500 sorozat utódjának szánt Z520-as okostelefonok megérkeztek webshopunkba. Hasonlóan az elődjéhez, az új készülék is a két klasszikus színben kapható, azaz fekete és fehér változat létezik belőlük, és a méret is maradt a régi, vagyis a már bevált 5 col.

upload/articles/5/419/1_500x400.jpg

Ha összehasonlítjuk a Z500-as és a Z520-as készülékeket, akkor nagy változásokat nem találunk, már ami a technikai paramétereket illeti. Mindkét telefon négymagos, 1,3 GHz-es processzort és 1 GB RAM-ot kapott, illetve 4 GB belső tárhellyel rendelkezik. A kamerák szintén ugyanazok: 8 megapixeles hátsó, valamint 2 megapixeles előlapi a szelfikhez. Ami szintén változatlan maradt, az az operációs rendszer, hiszen mind a két eszköz az Android 4.4.2-es változatával telepített.

upload/articles/5/419/2_500x400.jpg

Megújult külső

Ha a különbségeket keressük, akkor a legszembetűnőbb talán a Z520-as hátlapjának rendkívül elegáns textúrája, ami igazán vonzóvá teszi a telefont, ráadásul ez a borítás nem csak a szemet gyönyörködteti, de praktikus is, hiszen a készülék így sokkal könnyebben kezelhető, és jobb a tapadása is. Még egy fontos különbséget a kijelzőben találunk: a Z500-as az IPS technológiának köszönhetően nagyobb betekintést enged, míg a Z520-as 16:9-es TFT képernyője sokkal világosabb és a kontrasztja is jobb.

Liquid Z520, ami hallgat rád

Az Acer Liquid Z520-as készülék attól különleges, hogy a fényképeidet ezentúl „kéz nélkül”, egyszerűen hangvezérléssel elkészítheted, neked csak a parancsot kell kiadnod, és a fotó máris kész! Csinálhatsz panorámaképet, HDR, azaz nagy dinamikatartományú fényképeket, és még Best Shot opció is található a telefonon.

upload/articles/5/419/3_500x400.jpg

Ha sokat használod az okostelefonodat olvasásra, mert például az e-könyvek megszállottja vagy, akkor a Reading Mode-ot igazán értékelni fogod. Ez a funkció ugyanis kiszűri a káros kék fényt, így védve meg a szemeidet az ártalmas hatásoktól, hogy te annyit olvashass, amennyit csak akarsz.

Az Acer Liquid Z520 okostelefont keresd a webshopunkban!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!