Megérkezett az új Aspire TimelineX sorozat!

A legújabb generáció már elérhető az AcerShopok-ban!

Megérkezett az Acer Aspire TimelineX notebookok új generációja, ami jelentős változáson esett át, persze ezúttal is a fő szempont a hosszú üzemidő, hordozhatóság, maximális teljesítménnyel karöltve és természetesen a letisztult elegancia. Az új széria jelölése az eddigi 20-as helyett, immáron 30-as típusvégződéssel rendelkezik, jelölve egyúttal azt is, hogy a TimelineX széria harmadik generációjáról van szó. Egy teljesen új koncepció szerint kivitelezésben, stílusjegyeiben viselni fogja az előd szériák vonásait, tehát marad a kicsit szögletes, természetesen ultra vékony és könnyű készülékház, de egy teljesen új köntösben. A legnagyobb változás az, hogy teljesen elhagyják a fekete színt, helyette elegáns aqua kék és ezüst színvilágba öltöztették a notebookokat.

 

upload/articles/2/143/1_500x400.jpg

 

 

A sorozatban a legnagyobb kijelzővel ellátott 15.6"-os méret már elérhető, azonban a 13.3 és 14"-os méretű TimelineX gépekre még várni kell egy kicsit, de május hónap folyamán várható érkezésük az Acershop üzleteibe.

Fontos tudni,hogy a bevezető promóció keretein belül az új Aspire TimelineX notebookok, most az alap 1 év helyett 3 év teljeskörű gyári garanciával vásárolhatóak meg az AcerShopokban.

Árakról és a választékról az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat!

Aspire TimelineX 3830

Aspire TimelineX 4830

Aspire TimelineX 5830