Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Megérkezett a 11.6"-os Aspire V5-171!

2012. augusztus 02.
Megérkezett az Aspire V5 legkisebb tagja.

A korábban bemutatott Aspire V5 sorozat, amely 14” és 15.6”-os méretben már elérhető pár hete most újabb taggal bővült. Az új modell egy 11.6”-os kisméretű, ám rendkívül jól felszerelt, erős és ultrakönnyű igazi mobil masina. A kis gép a nagyobb testvérekhez hasonlóan vékony, elegáns, matt fényezésű készülékházat kapott, amely egyelőre ezüstszínben kapható, de később valószínűleg a nagyobb modellekhez hasonlóan lila és kék színben is elérhető lesz majd.

upload/articles/3/235/2_500x400.jpg

A kis gép erejét egy Intel Core i3 2367M típusú, alacsony fogyasztású modell biztosítja, amely 1.4GHz-es órajelen üzemel jóval átlag feletti teljesítményt biztosítva. A grafikus megjelenítésről a processzorba integrált Intel HD 3000 grafikus vezérlő gondoskodik, amely a FULL HD felbontású videókat gond nélkül kezeli, emellett kisebb, egyszerűbb játékok futtatására is alkalmas. A konfigurációba 4 gigabájt DDR3 memória, mellé egy 500 gigabájtos merevlemez került. A készülék csatlakozók terén elég jól el van látva, található rajta három darab USB csatlakozó, amelyből az egyik USB 3.0 szabványt is támogat, VGA és HDMI kimenet, audio/mikrofon ki és bementek valamint vezetékes LAN.

upload/articles/3/235/1_500x400.jpg

A felszereltség része továbbá egy 2 in1 kártyaolvasó, beépített HD felbontású web kamera mikrofonnal, beépített Bluetooth modul, N-es szabványú Wi-Fi adapter és egy előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszer. A kis notebook kiemelkedő hangzásáról a beépített Dolby Virtual Surrond sztereó hangrendszer gondoskodik a tápellátásért pedig egy 6 cellás akkumulátor felel, amely egy feltöltéssel akár 6 óráig is képes működni.

upload/articles/3/235/3_500x400.jpg

Ár/érték arányban, ebben a kategóriában egy kifejezetten kellemes kisgépnek mondható a V5-171, mely komoly teljesítményével és ultra mobil méretével igazi útitárs lehet akár általános felhasználásra akár az üzleti életben.

Az Aspire V5-171 már kapható az Acershopban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!