Megérkezett a 11.6"-os Aspire V5-171!

Megérkezett az Aspire V5 legkisebb tagja.

A korábban bemutatott Aspire V5 sorozat, amely 14” és 15.6”-os méretben már elérhető pár hete most újabb taggal bővült. Az új modell egy 11.6”-os kisméretű, ám rendkívül jól felszerelt, erős és ultrakönnyű igazi mobil masina. A kis gép a nagyobb testvérekhez hasonlóan vékony, elegáns, matt fényezésű készülékházat kapott, amely egyelőre ezüstszínben kapható, de később valószínűleg a nagyobb modellekhez hasonlóan lila és kék színben is elérhető lesz majd.

upload/articles/3/235/2_500x400.jpg

A kis gép erejét egy Intel Core i3 2367M típusú, alacsony fogyasztású modell biztosítja, amely 1.4GHz-es órajelen üzemel jóval átlag feletti teljesítményt biztosítva. A grafikus megjelenítésről a processzorba integrált Intel HD 3000 grafikus vezérlő gondoskodik, amely a FULL HD felbontású videókat gond nélkül kezeli, emellett kisebb, egyszerűbb játékok futtatására is alkalmas. A konfigurációba 4 gigabájt DDR3 memória, mellé egy 500 gigabájtos merevlemez került. A készülék csatlakozók terén elég jól el van látva, található rajta három darab USB csatlakozó, amelyből az egyik USB 3.0 szabványt is támogat, VGA és HDMI kimenet, audio/mikrofon ki és bementek valamint vezetékes LAN.

upload/articles/3/235/1_500x400.jpg

A felszereltség része továbbá egy 2 in1 kártyaolvasó, beépített HD felbontású web kamera mikrofonnal, beépített Bluetooth modul, N-es szabványú Wi-Fi adapter és egy előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszer. A kis notebook kiemelkedő hangzásáról a beépített Dolby Virtual Surrond sztereó hangrendszer gondoskodik a tápellátásért pedig egy 6 cellás akkumulátor felel, amely egy feltöltéssel akár 6 óráig is képes működni.

upload/articles/3/235/3_500x400.jpg

Ár/érték arányban, ebben a kategóriában egy kifejezetten kellemes kisgépnek mondható a V5-171, mely komoly teljesítményével és ultra mobil méretével igazi útitárs lehet akár általános felhasználásra akár az üzleti életben.

Az Aspire V5-171 már kapható az Acershopban.