Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Megérkezett a tenyérnyi méretű Acer K137 projektor

2014. március 21.
Megérkezett a tenyérnyi méretű Acer K137 projektor

Az Acer az elmúlt hetekben jelentette be, hogy a díjnyertes Acer K137 LED projektor elérhetővé válik az európai piacon is. Ez az ultra könnyű, hordozható projektor egy kisebb táskában, esetleg zsebben is elfér így az üzletemberek hétköznapi társa lehet a munkában vagy akár hordozható házimoziként is használhatjuk. A beépített 3 Wattos sztereó SRS Wow HD hangrendszer gondoskodik a kristálytiszta, testes hangzásról, tűéles képvisszaadás mellett.

upload/articles/4/331/2_500x400.jpg

Kompakt méretének köszönhetően az Acer K137 egy praktikus megoldás például mozifilmek vetítéséhez, videókhoz és játékokhoz otthon, és a lakáson kívül. Az Acer K137 egy kiemelkedően jelentős elismerést, iF Design díjat kapott 2014-ben. Az eszköz Micro SD és USB aljzattal lett ellátva, így a felhasználók teljes mértékben kiélvezhetik a multimédiás tartalmakat, mint a fotókat, hang- és videólejátszást közvetlenül pendrive-okról, illetve SD kártyákról. A projektor rendelkezik HDMI aljzattal is, így könnyedén kapcsolódhatunk számítógéphez, játékkonzolhoz vagy akár egy Blu Ray/DVD lejátszóhoz is. A K137 projektor 700 ANSI Lumen fényerővel rendelkezik standard módban, 560 Lumen fényerővel pedig ECO módban, amely  akategóriában elég jónak számít. 10,000:1 dinamikus kontrasztarányával, illetve a DynamicBlack technológia segítségül hívásával remek színek és megvilágítás áll rendelkezésre a tökéletes olvashatósághoz. A készülék natív 1280x800 pixel felbontásra képes, maximum 1080p full HD felbontású anyagokkal kompatibilis. Az Acer K137 ColorSafe II technológiával lett felszerelve, amely a színek megfelelő intenzitásáért és minél valósághűbb visszaadásáért felel.

upload/articles/4/331/1_500x400.jpg

Az Acer K137 hosszú élettartamú LED izzót tartalmaz, amely képes akár 20 ezer órát is működni standard módban, viszont ExtremeECO profillal akár 30 ezer óráig is növelhető ez az időtartam. Utóbbi esetben a teljes energiafelhasználás mindössze 30 százalékával üzemel az eszköz, valamint energiagazdálkodási funció szintén, hogy amennyiben nem érkezik külső bemeneti jel meghatározott időn belül a készülék automatikusan kikapcsol. Időt és energiát takaríthatunk meg, ha az Acer Insant Pack opcióját igénybe vesszük: bekapcsolás után rögtön rendelkezésre áll a rendszer, kikapcsolásnál pedig azonnal áramtalanítja magát. Továbbá Microsoft Office kompatibilitással is rendelkezik, így egy egészen különleges hordozható olvasóvá válik a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok terén, valamint PDF dokumentumokkal is kompatibilis. A K137 projektorhoz opcionlis lehet majd kapni MHL (Mobile High-Definition Link) vezeték nélküli adaptert, amely lehetővé teszi az arra alkalmas mobil eszközökről médiatartalmak (fotó, zene, videók) lejátszását a projektoron.

Az Acer DLP projektorok több okból kifolyólag is a legnépszerűbbek az EMEA keretein belül. A PMA (Pacific Media Associates) felmérései szerint nincs még egy olyan brand, mely több DLP projektort értékesített volna 2008 óta, mint az ACER. Magas minőség, mindig a legújabb projektor technológiák, a speciálisan fejlesztett Acer Color Boost technológia pedig gazdag, telt színvisszaadást eredményeznek. 5 év garanciájának hála, a DLP chip hosszú távon megtartja minőségi színvisszaadását. Az Acer minőségi Osram és Philips lámpákat használ, megkötés nélküli 1 év garanciával.

Az Acer K137 projektor az Acershopban már megvásárolható.


Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!