Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Megérett a laptopod a cserére?

2015. november 13.
Megérett a laptopod a cserére?

Hamarosan itt a karácsony, és fejben már biztosan írod a levelet a Mikulásnak. (Jó, tudjuk, hogy abból a korból már kinőttél, de kívánságlistád biztosan van.) Ez az időszak gyakran a nagyobb beruházásokról szól, hiszen könnyű megideologizálni, miért most vedd meg az új laptopod, vagy bármilyen más számítástechnikai eszközt.

upload/articles/5/454/2_500x400.jpg

Ideje lecserélni?

Gyakran van az embernek olyan érzése, hogy a ma gyártott elektronikai eszközök nem olyan hosszú életűek, mint azok, amiket évekkel ezelőtt készítettek. Talán abból vonjuk le ezt a következtetést, hogy a technika gyorsabb fejlődése miatt előbb érezzük elavultnak a laptopunkat, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.

Van azonban olyan eset, amikor ez több, mint érzés, és a notebookunk tényleg megérett a cserére. Vegyünk néhány esetet, amikor nem árt alaposan fontolóra venned, hogy a még működő, de ütött-kopott matuzsálemed lecseréld, és mire másra, mint egy vadiúj Acer laptopra.

upload/articles/5/454/3_500x400.jpg

Lassú, akadozik, döcög?

Ha a szoftverek növekvő memóriaigénye miatt, és azért, mert egyre több és több tárhelyre van szükséged, a valamikor szuperszonikus géped egyszer csak döcögni kezd, akkor semmi kétség, ideje megválnod tőle. Akkor is fölösleges pusztán nosztalgiából megtartanod, ha már egy jóval nagyobb kijelzőre lenne szükséged, vagy, ha egy weboldal betöltése is komoly kihívást jelent neki.

upload/articles/5/454/5_500x400.jpg

Új kihívások elé nézel?

Egy új laptop akkor is szóba jöhet, ha jelentős változás áll be az életedben. Például egyetemre kezdesz járni, ahová jó lenne a notebookod is magaddal vinni, de, sajnos, nem gyúrtál hozzá eleget. (Vagyis túl nehéz ahhoz, hogy hordozd.)

upload/articles/5/454/1_500x400.jpg

Netán új munkát kaptál, amibe egy leharcolt laptoppal mégsem vághatsz bele. Vagy saját vállalkozásba kezdenél, aminek a lelke lehet egy minden paraméterében izmos gép.

Bármi is az oka annak, hogy új laptopra van szükséged, az Acer kínálatában biztos találsz majd olyat, ami minden igényedet kielégíti. Akár hordozhatót szeretnél, akár olyat, amin a legújabb játékok is simán futnak, csajosat vagy üzletit – a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!