Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Még több Windows 10 eszköz az Acertől

2015. október 23.
Még több Windows 10 eszköz az Acertől

Bár a tajvani gyártó már eddig is több Windows 10-es számítástechnikai eszköz piacra dobását jelentette be, a sornak még egyáltalán sincs vége.

A közelmúltban ugyanis újabb két, a Microsoft legújabb operációs rendszerére optimalizált terméket mutatott be az Acer: az Aspire R 14 átalakítható notebookot, valamint az Aspire Z3-700 all-in-one, vagyis minden az egyben pécét.

upload/articles/5/448/3_500x400.jpg

A Microsofttal együttműködve

Hogy az Acer Windows 10 eszközei valóban a legjobb felhasználói élményt nyújtsák, a tajvani gyártó a Microsofttal szorosan együttműködve végezte a fejlesztéseket. Ez természetesen mindkét félnek elemi érdeke, hiszen az operációs rendszer és a hardver kéz a kézben járnak, és csak együtt működhetnek tökéletesen.

A cél természetesen az, hogy a két cég a Windows 10-ből a lehető legtöbbet hozza ki, a hangsúly pedig az olyan kulcsfunkciókra helyeződött, mint a Windows személyi asszisztense, a Cortana, a Continuum, vagy éppen a Microsoft Edge névre keresztelt webböngésző.

upload/articles/5/448/1_500x400.jpg

Az Acer Aspire R 14 átalakítható notebook Windows 10-zel

Az Aspire R 14 a lehető legnagyobb flexibilitást nyújtja a felhasználók számára, amit nem csupán a fizikai átalakíthatóságra értünk, hanem a különféle felhasználási módok közötti váltásra is.

A 360 fokos kettős nyomatékú zsanérnak köszönhetően igazán gyerekjáték az eszköz átalakítása, ami a Continuummal párosítva a pécé, valamint a tablet mód közötti váltást teszi lehetővé szinte pillanatok alatt.

upload/articles/5/448/2_500x400.jpg

Aspire Z3-700 all-in-one, bárhol a lakásban

Az Acer minden az egyben pécéjének egyik sajátossága, hogy egy beépített akkumulátort is kapott, amivel akár öt órán képes működni, így a lakás bármely részébe magunkkal vihetjük, és bárhol élvezhetjük az eszköz valamennyi funkcióját. Ez már csak azért sem okozhat problémát, mert a Z3-700 csupán két kilogramm súlyú, és a két kitámasztó segítségével akárhol egyszerűen felállíthatjuk.

Az egyéb technikai paraméterek közül a 10 pontos, kapacitív Full HD érintőképernyőt, valamint a 8 GB DDR3L rendszermemóriát érdemes megemlíteni, de természetesen az egyéb specifikációk terén sem lehet panasz az eszközre.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!