Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Más funkció, más kijelzőméret

2015. november 19.
Más funkció, más kijelzőméret

A laptopok kijelzőinek mérete 11 és 17 col között változik – a 11,6 colos netbookoktól a 17,3 hüvelykes monstrumokig igen széles a skála. Ez persze nem véletlen, hiszen ahány használati mód, annyiféle monitorméret kell hozzá. Egészen más az igény például akkor, ha olyan laptopra vágyunk, amit mindenhová magunkkal vihetünk, és megint más, ha asztali gép helyett, vagy kifejezetten játékhoz vesszük a notebookot.

upload/articles/5/456/1_500x400.jpg

Amit bárhová magaddal vihetsz: laptopok kis kijelzővel

A kis kijelzőméret a kisebb súlyt is előrevetíti, így, ha tényleg olyan eszközre vágysz, amit könnyedén magaddal vihetsz mindenhová, érdemes a 11-12 colos notebookok között szétnézned.

És a kis súly itt tényleg kicsi – egyik-másik alig haladja meg az egy kilogrammot. Mint például az 1,5 kilogrammos Acer Aspire R3 sorozat tagjai, amik nem csak könnyűek, de a színválasztékra sem lehet majd panaszod, és még a forgatható kijelző előnyeit is élvezheted.

Indulsz valahová? Semmi gond! Dobd csak bele a táskádba – akár egy nőibe is –, és vedd elő ott és akkor, amikor használni akarod.

upload/articles/5/456/3_500x400.jpg

17-es azoknak, akik nagyra vágynak

A 17,3 colos kijelzős monitorok igazi monstrumok. Ezeket szinte biztos, hogy nem viszed magaddal sehová, és nem is erre készültek. Hanem arra, hogy a játékosok tökéletesen élvezhessenek rajtuk minden egyes küldetést, vagy arra, hogy az asztali gépeket kiváltsák, és az egész család használhassa őket mozizásra, vagy éppen a családi fotók megnézésre.

upload/articles/5/456/4_500x400.jpg

Az Acer Predator laptopoknál nem is választhatnál tökéletesebb eszközt, ha a számítógépes játékok a szenvedélyed, az Acer Aspire VN7 sorozat tagjai pedig otthoni gépnek ideálisak.

Se nem kicsi, se nem nagy

Ha nincsenek olyan speciális igényeid, mint a könnyű hordozhatóság, vagy az extra teljesítmény minden szinten, akkor egy 15,6 colos kijelzővel ellátott laptop lesz az ideális választás a számodra.

Természetesen ezeknél a notebookoknál sem kell lemondanod arról, hogy magaddal vihesd őket, vagy hogy általános gépként használd otthon – minden csak az eszköz specifikációján múlik. Szóval, bármi is az álmod, az Acer notebookok között biztosan megtalálod majd!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!