Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Microsoft Office 365 előfizetés most ajándékba Május 31-ig!

2015. április 30.
Most Office 365 előfizetést adunk ajándékba a Windows 8.1 mellé

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk korábbi akciónkat, amely keretében most ismét ajándékba adunk egy 1 éves Office 365 Egyszemélyes előfizetést, ha Windows 8.1 operációs rendszerrel előtelepített laptopot vásárolsz nálunk, vagy ha egy notebook mellé külön veszed meg a Windows 8.1-et az AcerShopban.

Ha már fontolgatod egy ideje, hogy lecseréld a régi laptopod, vagy most jött el az ideje az első gép beszerzésének, akkor nézz be hozzánk, hiszen rengeteg akciós ajánlattal várunk üzleteinkben és webáruházunkban is! Sőt, most összekötheted a kellemeset a hasznossal, hiszen egy olyan irodai programcsomag elégedett tulajdonosa is lehetsz, ami az alapvető Office alkalmazásokon kívül – Word, Excel, PowerPoint, Outlook – további hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz.

upload/articles/4/378/3_500x400.jpg

Kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat még Neked az Office 365 Egyszemélyes verziója? Például azt, hogy egy táblagép mellett egy okostelefonon is használhatod, így gyakorlatilag bárhová magaddal viheted, és bárhol használhatod. Amellett, hogy a dokumentumaidat lementheted a saját notebookodra, egy 1 terabyte-os online tárterületet is kapsz, ahová menthetsz képeket, videókat, dokumentumokat, és bárhonnan el is érheted azokat. Az ismerőseiddel, családoddal való kapcsolattartást könnyítheti meg a havi 60 perc Skype telefonálási lehetőség, amivel nyolc ország mobil-, és több mint hatvan ország vezetékes számait hívhatod.

Ha elég ütősnek tartod az ajánlatunkat, akkor ne habozz, és keress minket. Akkor is fordulj hozzánk bizalommal, ha még nem tudod, hogy milyen laptop illik hozzád a leginkább, és mi segítünk Neked megtalálni a legmegfelelőbb Acer notebookot.

Az akció egészen Május 31-ig tart!

upload/articles/4/378/5_500x400.jpg

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!