Már megvásárolható az új Acer Iconia B1-710 Táblagép!

A legkisebb, és árfekvésben legkedvezőbb Acer Iconia B1 bővítette Táblagépét

A már jól ismert és igazán kedvelt Acer B1-A71 táblagépét tovább fejlesztették mind tudásilag mind pedig külső megjelenés szempontjából.

Külsőleg egy új egyszerű letisztult lakkozott fehér hátlapborítást kapott a készülék. Kijelző és processzor tekintetében az előző modellből megismert PowerVR SGX-531-es LED LCD 1024x600 felbontású 7”-es kijelző maradt, és a MediaTek Dual-Core CPU ami 1.2GHz órajelen üzemel.

Az újdonság memóriában és a háttértárban jelentkezik mint belső paraméter. Idáig ugyan is 512MB memóriával érhettük el a tabletet, viszont most mind azoknak akiknél ez kevésnek bizonyult és legalább 1GB memóriát  szerettek volna, azon felhasználók most örömüket lelhetik benne mert ebben a táblagépben rendszermemóriából 1 gigabájtnyi DDR3 kap helyet, tárolókapacitása pedig  8 gigabájttos és 16 gigabájtos, verziókhoz további 32GB adható microSD-n keresztül, így az Iconia B1 az ideális digitális társ azok számára, akik folyamatosan mozgásban vannak.  A microUSB 2.0 port révén a felhasználó gyorsan megoszthatja fényképeit, zenéit,videóit, vagy digitális anyagait.

 

Az Iconia B1 már Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, amelyen természetesen az összes Google alkalmazás, úgymint Google+, Google Play Store,  Google Talk, Google Maps, Messenger, Gmail kliens és Youtube kliens is megtalálható majd előtelepítve  valamint a Google current elnevezésű alkalmazás is megtalálható lesz, amely segítségével ingyenes online magazinokat és blogokat tudunk majd olvasni.

Az Acer Iconia B1-710 táblagép már megvásárolható az Acershop üzleteiben és webshopunkban is