Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Már csak hetek kérdése, és itt a Windows 10

2015. július 13.
Már csak hetek kérdése, és itt a Windows 10

Vannak, akik még mindig a jó öreg Windows XP-t siratják, mások pedig tűkön ülve várják, hogy kijöjjön végre a Windows 10. Jó, talán a tűkön ülve kicsit túlzás, de az eddigi hírek alapján a Microsoft legfrissebb operációs rendszere számos olyan újdonságot tartalmaz majd, amikre joggal lehetünk kíváncsiak.

upload/articles/5/415/2_500x400.jpg

Windows 10 Acer eszközökre

Az Acer által az utóbbi időben piacra dobott eszközök között számos olyat találunk, amik a Windows 8.1-es operációs rendszerrel telepítve kerültek forgalomba. Ilyenek például az Acer Aspire Switch 10E (SW3-013), a Switch 10 (SW5-015), valamint az Aspire Switch 11 V „kettő az egyben” notebookok, és az Aspire Z3-710, továbbá az Aspire ZC-700 all in one – minden egyben – számítógépek.

A fent felsorolt készülékek közös tulajdonsága, hogy a Windows 10 megjelenését követően indulhat az ingyenes upgrade, vagyis a nagyobb verziószámra történő átállás. De nem csupán a Windows 8.1 birtokosai juthatnak hozzá a Microsoft friss operációs rendszeréhez extra díj megfizetése nélkül, hanem a Windows 7-et és 8-at használók is.

upload/articles/5/415/1_500x400.jpg

Milyen technikai paramétereket igényel a Windows 10?

Ha Acer eszközöd van, akkor neked valószínűleg nem okoz majd gondot az átállás, hiszen jóval izmosabb a géped, mint a Windows 10 minimális, a rendszerrel szemben támasztott követelményei. 1 GHz-es processzor, 1 vagy 2 giga RAM attól függően, hogy a szoftver 32 vagy 64 bites változatát akarod telepíteni, DirectX 9, valamint 16 vagy 20 gigányi szabad hely a meghajtódon.

Insiderek előnyben

Mivel a programra a világ 190 országában milliók tarthatnak igényt egy időben, ezért a frissítésekhez nem egyszerre, hanem fokozatosan juthatnak majd hozzá a felhasználók. A Microsoft először az Insiderek számára teszi elérhetővé a Windows 10-et, akiktől azonnali visszajelzéseket is várnak az esetleges problémákról. A további sorrendről nincs tudomásunk, de nem kell izgulni, mert előbb-utóbb te is élvezheted majd az új operációs rendszert, és annak minden előnyét.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!