Liquid Leap, az okoskarkötő

Liquid Leap, az okoskarkötő

Ahány ember, annyiféle szokás és igény – nincs ez másként a sportteljesítmények mérése kapcsán sem. Van, aki az okostelefonjára tölt le egy applikációt, mások egyszerűen „bedrótozzák” magukat – jó, itt most kicsit túloztunk, de a régen oly népszerű, mellkasra erősíthető pulzusmérők az okoseszközök korában már igencsak ódivatúnak tűnnek. És persze ott vannak a jó öreg sportbandek vagy fitnesz karkötők is, amikből most három új modellt jelentett be az Acer.

upload/articles/5/402/2_500x400.jpg

A Liquid Leap Active, Leap Curve és Leap Fit eltérő designt kaptak, és más-más közönséget céloz meg velük az Acer, így mindenki megtalálhatja a stílusához és életmódjához leginkább illő „viselhető eszközt”.

Liquid Leap Active: az igazán aktívaknak

Ez az ultrakönnyű karkötő jóval több, mint egyszerű sportband – igazi kiegészítő, amit a cserélhető szíjaknak köszönhetően mindig az aktuális öltözékünkhöz vagy hangulatunkhoz igazíthatunk. Lehetünk feltűnőek az élénk színekkel, de ha éppen rejtőzködnénk, azt is megtehetjük.

A Leap Active ráadásul soha nem alszik, hiszen nem csupán a nappali aktivitásunkat követhetjük vele, de az alvási fázisainkat is. Már akit ez érdekel. A karkötő továbbá értesít minket a bejövő hívásainkról, üzeneteinkről, találkozókról, így garantáltan nem maradunk le semmi fontosról.

Liquid Leap Fit, a szívbarát

A Liquid Leap Fit az Active valamennyi funkcióját tudja, sőt, annál még többet is, hiszen képes a használója szívverését a nap folyamán végig nyomon követni. Talán mégis az elfoglalt menedzserek vennék legtöbb hasznát ennek az okos kis kütyünek, mert a stressz szintjének mérésére is képes, és szól, ha a viselője netán túlhajtotta magát. A cserélhető fekete, ezüst és arany pántokat kedvünk szerint variálhatjuk, az elem pedig egyetlen feltöltéssel akár öt napig is kitart.

upload/articles/5/402/1_500x400.jpg

Liquid Leap Curve: ergonómia és stílus

Az ergonomikus tervezésű Liquid Leap Curve azoknak készült, akik nem csak követik a divatot, de a legújabb trendek szerint is öltözködnek, és akiknek fontos a minőségi élet. A számtalan érzékelőt tartalmazó okoskarkötővel ellenőrzésünk alatt tarthatjuk az összes életfunkciónkat, és a különféle pántok jól mennek bármilyen szereléshez.