Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Legyen saját felhőd! – Build Your Own Cloud az Acertől

2015. március 23.
Legyen saját felhőd! – Build Your Own Cloud az Acertől

Pár évvel ezelőtt, ha azt a szót hallottad, hogy felhő, akkor valószínűleg már előre aggódtál, hogy a rossz idő tönkre ne tegye a hétvégi programodat. Ha most azt a szót hallod, hogy felhő, akkor azon izgulsz, hogy a gondosan őrzött fotóid, dokumentumaid idegen kezekbe ne kerüljenek. A félelmed nem is teljesen alaptalan – bár a szolgáltatók (Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive vagy az Apple iCloud) mindent megtesznek azért, hogy az adataid biztonságban legyenek, időről időre mégis előfordulnak „balesetek”, és egy heckertámadás vagy adathalász akció eredményeképpen kikerülnek a személyes tartalmaid.

upload/articles/4/380/1_500x400.jpg

Az Acer fejlesztőinek talán éppen ez adta az ötletet a Build Your Own Cloud – vagyis építs saját felhőt – koncepciójához, hiszen egy védett privát tárhely a legtöbb ember számára igen vonzó lehet. A BYOC  újítása abban rejlik, hogy a felhasználók által létrehozott tartalmak nem a világ egy távoli pontján, a szolgáltató szerverin, hanem az illető számítógépén tárolódnak. Első olvasatra ebben nincs is semmi forradalmi, hiszen ezt eddig is így csináltuk – fotóztunk, majd áttöltöttük a fényképeket a gépünkre. A BYOC szolgáltatás használatával ehhez azonban már nem lesz szükségünk sem kábelekre, sem pedig a  memóriakártyát nem kell ki-be rakosgatnunk.

upload/articles/4/380/2_500x400.jpg

Az Acer abApps alkalmazások segítségével valamennyi eszközünket – számítógép, okostelefon, tablet – szinkronizálhatjuk egymással, függetlenül azok márkájától, az operációs rendszertől, vagy a netes kapcsolattól. Az applikációk lehetővé teszik, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférjünk az adatainkhoz, miközben biztonságban tudhatjuk azokat a saját eszközünkön. Az alkalmazásokat, mint az abFiles, abDocs, abPhoto, abMusic az Acer előre telepíti a termékeire, de bárki ingyen letöltheti őket, és máris nekiláthat a saját felhője létrehozásához. Az abDocs segítségével akkor is hozzáférhetsz az utóbbi 30 nap dokumentumaihoz, ha a tárhelyként használt eszközöd offline. Az abPhoto automatikusan archiválja a számítógépedre a telefonnal vagy tablettel készített képeket. Az abMusic-kal meghallgathatod a PC-den tárolt zenéket, az abFiles pedig a windows-os fájlaid elérését biztosítja.

Szóval, ha szeretnél saját felhőt, de aggódsz a tartalmaid biztonsága miatt, akkor tegyél egy próbát az Acer BYOC szolgáltatásával!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!