Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Légy jó a szemeidhez! – Acer EyeProtect monitorok

2015. április 09.
Légy jó a szemeidhez! – Acer EyeProtect monitorok

Ellentmondásos világban élünk – miközben napjainkban szinte minden az egészségünk megőrzésének propagálásáról szól, a rohanó és sokszor túlterhelt életmódunknak köszönhetően mégis egyre több kockázatnak tesszük ki magunkat.

Bár a média tele van multivitamin-hirdetésekkel, a sport fontosságát hangsúlyozó kampányokkal, hosszú életet ígérő csodaszerekkel, mi gyakran a legalapvetőbb teendőket, óvintézkedéseket is elhanyagoljuk.

Nem is sejtjük, mennyire egészségtelen

Talán azért tesszük ezt, mert vannak dolgok, amiket természetesnek veszünk. Mint például azt a tényt, hogy látunk, és fel sem merül bennünk, hogy a hosszú órák, amiket a monitor előtt töltünk – akár munkával, akár szórakozással –, milyen negatív hatással vannak ránk.

Jó esetben beszerzünk egy térdeplőszéket, vagy egy ülőlabdát, ami mókának sem utolsó, miközben ugyanazt a régi, elavult képernyőt bámuljuk a nap nagy részében. Amikor pedig hónapok óta fejfájással küzdünk, és a szemünk állandóan kipirosodik, ég, viszket, nos, csak akkor esik le a tantusz, hogy változtatnunk kellene.

Az Acer EyeProtect lehet a megoldás

Az Acer EyeProtect monitorok esetében éppen az motiválta a fejlesztőket, hogy megóvhassuk azon becses kincsünket, ami látás, és azt a négy alapvető problémát küszöbölték ki, amik a legártalmasabbak a szemeink számára.

Az Acer EyeProtect monitorok vibrálásmentesek – Flicker-less –, hiszen az örökös vibrálás egyrészt igen zavaró lehet munka közben, másrészt fejfájást, de akár még szemkárosodást is okozhat, ezért különösen fontos a kiiktatása.

Szintén technológiai újítás a káros kék fény kiszűrése – Blue Light Filter –, a kék fény ugyanis könnyedén felboríthatja a szervezetünk biológiai óráját, ez pedig hosszabb távon komolyabb betegségekhez is vezethet.

A ComfyView anti-glare technológia a zavaró visszatükröződéseket csökkenti, míg a Low Dimming annyit jelent, hogy a fényerőből akár ötven százalékot is visszavehetünk, így az sem okoz gondot, ha sötétebb környezetben kell a kijelzőt néznünk.

Ezek az innovációk  mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akkor is „jók legyünk” a szemeinkhez, ha túl sok időt kell a monitor előtt töltenünk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!