Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Laptoptáska a biztonságos szállításért

2016. március 28.
Laptoptáska a biztonságos szállításért

Ha laptopot vásárolunk, akkor minden bizonnyal magunkkal is szeretnénk vinni az eszközt a munkahelyünkre, az egyetemre, netán egy külföldi útra, legyen az üzleti vagy tanulmányi.

Ahhoz, hogy ezt biztonsággal megtehessük, és a megfelelő védelmet biztosítsuk a laptopnak a szállítás során, érdemes beszerezni egy laptoptáskát, hiszen ezeket a kiegészítőket éppen ezért fejlesztették a gyártók. A kérdés már csak az, hogy milyen táskát is vegyünk, a választék ugyanis meglehetősen széles – webshopunkban is számtalan modell közül válogathatsz.

upload/articles/6/501/2_500x400.jpg

Kerüld az olcsó darabokat!

Mindenki szeret jó vásárt csinálni, de ami túl olcsó, az mindig gyanús. Gondolj csak bele, hogy vajon milyen anyagokat használhatnak egy olyan táskához, ami csupán egy-kétezer forintba kerül. Annyi biztos, hogy ezek a tatyók szinte semmitől nem védik majd meg a laptopodat, vagyis gyakorlatilag pénzkidobás rájuk költeni.

Ehelyett válassz inkább egy minőségi, strapabíró darabot, ami kicsit drágább talán, de biztosan megvédi a notebookodat a sérülésektől, és hosszú időn át használhatod.

upload/articles/6/501/1_500x400.jpg

Figyelj a méretre!

Mielőtt lecsapsz egy neked tetsző darabra, mindig ellenőrizd a méretet, mert lehet, hogy a laptopod már nem fér bele, vagy épp ellenkezőleg, túl nagy a táska, és így ide-oda csúszkál benne az eszköz. Szerencsére minden laptopmérethez találhatsz megfelelő táskát, akár csajos, akár elegánsabb modellt szeretnél venni.

Ne csak a laptop férjen bele

Fontos kritérium lehet a választásnál az is, hogy a táska rendelkezzen különféle rekeszekkel a laptop kiegészítői számára – így a töltőnek, a tápkábelnek, illetve az egyéb szükséges kütyüknek. Így ugyanis egyben szállíthatsz mindent, és nem kell keresgélned az egeret vagy a fülhallgatót, hanem pontosan tudod majd, hogy mit hol találsz.

upload/articles/6/501/3_500x400.jpg

Fontos a stílus is

Nyilvánvaló, hogy egészen másféle laptoptáska kell, ha az üzleti életben szeretnél érvényesülni, mint akkor, ha még tanulsz, ezért ezt a szempontot is vedd figyelembe a vásárlásnál.

Online boltunkban laptop hátizsáktól a professzionális táskákig minden kategóriában széles kínálattal várunk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!