Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Közelben az Acer tabletek új generációja!

2012. február 27.
Hamarosan érkezik az új Acer Iconia tablet sorozat.

Nemsokára nálunk is kapható lesz az Acer Iconia tablet család legújabb generációja az Iconia A 200 táblagép. Az új tablet a régi bevált alapokra épít, ami az A 500-as modellben már gyakorlatilag bevált. Ez azt jelenti, hogy az A200 is az NVIDIA® Tegra® 250-es, kétmagos processzorát kapta meg, integrált ultra alacsony Nvidia Geforce grafikus videóvezérlővel karöltve. Ez a páros gyakorlatilag minden igényt bőven kielégít, kellően gyorsan futtatja az Android operációs rendszert ezen felül a komolyabb flash tartalmú oldalak, hd videók és játékok is gördülékenyen mennek rajta.

 

upload/articles/3/201/1_500x400.jpg

Az Iconia A200 árszabása jóval kedvezőbben alakul, viszont ez némi megvonással jár. Az A500-hoz képest a készülékről lekerült a hátlapon elhelyezkedő 5 megapixeles, segédfénnyel megtámogatott kamera, továbbá hdmi csatlakozó nem került rá, valamint a készülék hátlapja az eddigi alumínium helyett egy rendkívül masszív, de műanyag borítást kapott. Az eddigi 13.3mm vastag készülékház 12.4mm-re redukálódott, így még kecsesebb, elegánsabb lett az új tablet.

 

upload/articles/3/201/4_500x400.jpg

Maradt viszont a micro és normálméretű USB port, a fejhallgató kimenet valamint az SD kártyabővítő hely is. Fontos megjegyezni, hogy a normálméretű USB porton keresztül lehetőség nyílik közvetlen pendriveról vagy akár külső merevlemezről is elérni az azon tárolt adatokat. A készülék tartalmaz b/g/n szabványú wi-fi adaptert, bluetooth modult és beépített GPS-t is.

upload/articles/3/201/3_500x400.jpg

A készülék  energia ellátásról egy 3260mAh teljesítményű akkumulátor gondoskodik, amellyel akár 8 órán keresztül lesz képes működni egy feltöltéssel. A kedvezőbb ár miatt, aki eddig szeretett volna egy minőségi táblagépet az most újragondolhatja a dolgot. A hátlapi kamera és hdmi hiánya nem olyan nagy érvágás, hiszen elsősorban ezeknek a gépeknek a „feelingjét” az adja meg, hogy kézbe vesszük, leülünk vele a kanapéra és böngészünk a neten miközben a háttérben zenét hallgatunk, filmet nézhetünk, játszhatunk vagy akár digitális könyveket olvashatunk. Mindehhez több tízezer forinttal olcsóbban lehet hozzájutni és még a teljesítményről sem kell lemondani.

upload/articles/3/201/2_500x400.jpg

Az első gyártásból származó gépeken még a 3.2-es Android operációs rendszer fut, amit ingyenesen lehet majd frissíteni a legújabb Android 4.0 Ice Cream Sandwich névre keresztelt operációs rendszerre. Az Iconia A200 két féle színben lesz elérhető, titánium-fekete és metál piros.

További újdonság, hogy bővül az Iconia A500 sorozat is egy új taggal, mégpedig egyből egy különleges darabbal. Az A510 modellben az Acer tabletek eddigi legerősebb konfigurációja található, ami az NVIDIA® Tegra® 3 processzorra épül. A Tegra 3 processzor tulajdonképpen egy fizikai négy magos cpu, amivel lehetőség nyílik a táblagépek komolyabb felhasználására. Az energiagazdálkodási funkciót az NVIDIA® úgy oldotta meg, hogy igazából ez egy öt magos, Super 4-PLUS-1™ quad-core-nak nevezett erőmű, ami képes úgy működni, ha nincs szükség a nagy teljesítményre vagy az adott alkalmazás nem használ natívan négy magot, akkor a felesleges magokat lekapcsolja és csak a plusz egy marad, így jelentős energiát takarít meg. A processzormagok 1.4GHz-es órajelen üzemelnek, egy magos üzemmódban pedig a plusz egy mag 1.5GHz-en működik, továbbá DDR2 mellett már támogatja a DDR3 szabványú memóriákat is. Az új processzor mellé új grafikus vezérlő is társul, ami már képes a 3D-s tartalmak megjelenítésére. Az Iconia A510 megfelelő tápellátásáról egy testes, 9800mAh teljesítményű akkumulátor gondoskodik. A tablet további felszereletsége az A500 sorozattal megegyezik. A készülék különlegessége továbbá abban nyilvánul meg, hogy egész pontosan ez egy Olympic Edition limitált kiadás, amit az idei londoni nyári olimpiai játékok tiszteletére készítettek. Ezt a készülékházon elhelyezett olimpiai logó fémjelzi.

Várhatóan március vége és április közepe felé érkeznek a gépek, de természetesen az Acershopban már előrendelhetőek.

Acer Iconia A200

Acer Iconia A510

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!