Kisebb ráncfelvarrással érkezik a megújult Acer Iconia B1-720

Kisebb ráncfelvarrással érkezik a megújult Acer Iconia B1-720

Az bejelentett újdonságok közül természetesen a 7"-os tablet sem maradhatott ki, érkezik a kisebik Acer Iconia B1-720-as modell is. A kisebb méretkategóriában a legnagyobb változás mindjárt a külsőt érinti, ugyanis a kijelző keret valójában itt nem a készülék széle mint az előző modellnél, hanem lesz még egy kis keret rész, amelyből egyrészt több szín is elérhető lesz, valamint a hangszóró a hátlapról ennek a keretnek az aljába költözött, amely valószínűleg pozitívan befolyásolja a hangzást.

upload/articles/4/307/1_original.jpgupload/articles/4/307/3_original.jpg

Az Acer Iconia B1-720 lelke hasonlóan a korábbihoz egy 1.3GHz-es, kétmagos processzor lesz 1 gigabájt rendszermemóriával társítva, valamint 8 illetve 16 GB háttértárral felszerelve. Természetesen itt is lesz lehetőség a tárhely kapacitását microSD kártyával további 32 gigabájttal bővíteni. A méretekről egyelőre nincsen pontos információ, ami viszont biztos, hogy a vastagságból és a súlyból is tudtak faragni az elődhöz képest, valamint az akkumulátoros üzemidő nagyjából 5-6 órát ígér egy feltöltéssel.

upload/articles/4/307/2_original.jpg

A hátlap is megváltozott, ugyanis egy kicsit érdes, mintás felületű borítás váltja fel a korábbi fényes, sima felületet. A 7"-os acer Iconia B1-720 megjelenése szintén március elején esedékes, amint megjelenik természetesen az Acershopban azonnal elérhető lesz.