Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Kis Acer szótár

2015. május 27.
Kis Acer szótár

Már jó ideje rendszeresen beszámolunk nektek az Acer újdonságairól, hogy ezzel is segítsünk titeket a nagy döntés meghozatalában. Hiszen tudjuk, hogy a kínálat hihetetlenül széles, és azt is, hogy meglehetősen nehéz kiválasztani a legjobb telefont, laptopot, monitort. Különösen úgy, hogy a leírásokban szereplő technikai paramétereken és a különféle új technológiákon igen nehéz kiigazodni. Te például tudod, hogy mi az a Zero Air Gap, vagy mit takar az Acer Crystal Eye? Ha nem, akkor ebből a cikkből majd kiderül.

Acer Zero Air Gap

Az Acer Zero Air Gap egy, a különféle kijelzőknél alkalmazott technológia, amely gyakorlatilag eltávolítja a levegőt a fedő- és az LCD-panel közül, ami jelentősen csökkenti a tükröződést és javítja az olvashatóságot, hogy akár a szabadban, ragyogó napsütésben is tökéletesen élvezhető a legyen a kép.

Acer LumiFlex

Az Acer LumiFlex ugyancsak a kijelzőknél használt technológia, amellyel optimalizálni lehet a színszabályozást annak érdekében, hogy akár a tűző napon is dolgozhassunk, vagy nézhessünk videókat, fotókat.

Acer TrueHarmony

Az Acer TrueHarmony egy olyan innovatív hangtechnikai megoldás, amely élethű hangzást biztosít, és igazi élménnyé teszi a mozizást, zenehallgatást.

Acer BluelightShield

A kék fény veszélyeiről egyre több szó esik, ezért az Acer fontosnak tartotta egy olyan technológia kifejlesztését, amely védelmet nyújt vele szemben. A megoldás neve BluelightShield, a lényege pedig, hogy nagy mértékben csökkenti a kék fény kibocsátását a monitoroknál, kijelzőknél, hogy megóvjuk szemeink épségét.

Acer Precision Plus

Az Acer Precision Plus technológiával rendelkező kijelzők sajátossága, hogy az érintőszenzorok sokkal sűrűbben helyezkednek el rajta, az így létrejövő nagyobb érzékenység pedig jóval pontosabb és változatosabb tartalomkészítést tesz lehetővé.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!