Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Kezeket le! – Acer Liquid Z520

2015. április 20.
Kezeket le! – Acer Liquid Z520

Talán téged is kerített már hatalmába az a furcsa érzés, hogy mindent kitaláltak már, és szinte mindennel próbáltak okostelefont eladni neked. Azután kijön egy új modell, valami elképesztő funkcióval, sokszor olyasmivel, amire szükséged sincs. Vagyis az eszedbe sem jut, hogy netán szükséged lehet rá, egészen addig, amíg eléd nem rakják, hogy íme, éppen ez hiányzott Neked.

upload/articles/4/390/2_500x400.jpg

Selfie-zők előnyben!

Ha a Liquid Z520 technikai paramétereit megnézzük, akkor semmi különöset nem találunk benne. Nem jobb, és nem is rosszabb, mint sok, a piacon lévő versenytársa. Nevezzük korrektnek, különösen, ami az ár-érték arányt illeti. Két megapixeles első, és nyolc megapixeles hátsó kamera, két SIM kártya, ötcolos kijelző, egy gigabyte RAM, szóval, eddig nem tűnik különösebben vonzónak. Hogy mégis mi teszi azzá? Nos, megrögzött selfie-zők és mániákus fotózók, ha hihetünk az Acernek, akkor ez az okostelefon kifejezetten nektek készült, olyan funkciókkal, amik megkönnyítik a tökéletes kép elkészítését.

upload/articles/4/390/1_500x400.jpg

Fényképezz kéz nélkül!

Az Acer jobb fényképeket ígér, és mindezt úgy, hogy a kezeidet sem kell használnod hozzá. Elég csak kiadnod a megfelelő parancsot, és a gép máris engedelmeskedik neked. Panorámakép, HDR (nagy dinamikatartományú kép), Best Shot – vagyis a telefon még azt is eldönti helyettünk, hogy melyik a legjobb felvételi mód. És ha ez még nem lenne elég, a hangvezérlés egyaránt működik a hátsó, valamint az első kameránál is – csupán annyit kell mondnunk, hogy „selfie”, és a mobil máris vált a kettő között.

Persze, aki szereti a kijelzőt böködni, annak sem kell lemondania a hagyományos nyomkodásról, hiszen a hangvezérlés mellett az is működik.

Olvass biztonságosan!

Azoknak, akik túlságosan sokat bújják az okostelefonjukat – és lássuk be, vannak néhányan! – jó hír lehet, hogy az úgynevezett Reading Mode vigyáz a szemük épségére. Az Acertől már megszokott kék fény szűrő jelentős mértékben csökkenti a káros hatásokat, így valóban úgy láthatod a dolgokat, ahogy akarod.

A Liquid Z520 már elérhető az Acershopban és tökéletesen beilleszkedik az Acer okostelefon kínálatába.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!