Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Kettő az egyben pécé: az Acer Aspire U5

2015. október 30.
Kettő az egyben pécé: az Acer Aspire U5

Az Acer az őszi dömpingben több új eszközt is a közönség elé tárt – telefonokat, laptopokat, és asztali gépeket egyaránt. Az Aspire U5 sorozatnak (U5-710) eddig még nem szenteltünk külön cikket, ezért most pótoljuk a hiányosságot, és röviden bemutatjuk ezt a kettő az egyben eszközt, ami nem csak kívül szép, de belül is.

upload/articles/5/450/2_500x400.jpg

Kívül-belül szép

Ezt persze mindenki maga dönti el, de a gyártó határozottan azt állítja az Aspire U5 sorozatról, hogy nem csak a külseje pazar, de belül is nagyszerű. A mindössze 37 milliméter széles – vagyis keskeny – ház egy igazán elegáns fém talpon áll, míg a hátlapja élethű, textilszerű textúrát kapott, amit egy újfajta gyártási technikának köszönhet – a 3D nyomtatásnak, és a lézeres gravírozásnak.

upload/articles/5/450/3_original.jpg

Minden a helyén van

Egy számítógép esetében mindig lényeges szempont, hogy hány és milyen típusú portokat kap. Nos, az Aspire U5 esetében ezeket is a lehető legpraktikusabban helyezték el: a szokásos csatlakozók (HDMI I/O, DC Jack, Ethernet, USB 2.0 és két USB 3.0, valamint TV tuner2) a hátlapon kerültek szépen elrendezésre, míg a kevésbé használatosak a gép oldalán, egy fedél alatt kaptak helyet, ami elrejti őket, ha éppen nincsenek használatban.

A legújabb, hatodik generációs Intel Core i7 és i5 processzorok, valamint az NVIDIA GeForce grafikus kártya, és az akár 16 GB memória adja az U5-710 erejét, és azt is garantálja, hogy mind a munka, mind pedig a szórakozás igazi élmény legyen az eszközön. Az asztali gép kapott továbbá egy Intel RealSense kamerát is, ami a depth-sensing (azaz a mélység érzékelése révén) technológiának köszönhetően lehetővé teszi a 3D-ben történő szkennelést, és a gesztusokkal történő irányítást is.

upload/articles/5/450/1_500x400.jpg

Kristálytiszta kép és hang

Egy számítástechnikai eszköz esetében a kép és a hang sem elhanyagolható – az U5-710 esetében erről a 10 pontos Full HD érintőképernyő gondoskodik, ami a széles betekintési szög mellett tűéles képet ad, míg az erőteljes hangot a Dolby Audio és az Acer TrueHarmony technológiának köszönhetjük.

Aki tehát laptop helyett egy asztali gépre vágyik, annak itt az Acer Aspire U5 sorozat, ami mind a designt tekintve, mind pedig a technikai paramétereit illetően kiemelkedik a mezőnyből.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!