Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Kamera és fedélzeti számítógép egyben: az Acer Xplova X5

2016. május 03.
Kamera és fedélzeti számítógép egyben: az Acer Xplova X5

A bringások egy olyan 2 az 1-ben eszközt kapnak az Acer által tulajdonolt Xplovától, ami nem pusztán egy egyszerű fedélzeti számítógép, hanem jóval több annál. Az eszköz ugyanis nem csak a kerékpárosok aktivitását és életjeleit követi nyomon, de a kritikus pillanatokban a kamerát is bekapcsolja, így az összes izgalmas jelenet rögzítésre kerül.

upload/articles/6/514/1_500x400.jpg

Hogy ne maradj le a legjobb pillanatokról

Egy kerékpáros túra, vagy egy hegyi bringázás közben millió váratlan esemény történhet. Éppen azért az Xplova X5 egy széles látószögű kamerát is kapott, hogy egyetlen izgalmas jelenetről se maradjanak le a bringások.

Egy intelligens algoritmus ugyanis lehetővé teszi, hogy 3 másodperces videókat rögzíthessenek a kerekesek, méghozzá előre meghatározott paraméterek alapján. Például ha a biciklis pulzusszáma egy bizonyos szint fölé megy, vagy ha átlép egy adott sebességet, a kamera automatikusan bekapcsol, és felveszi a látottakat. Ezt természetesen a felhasználó állítja be, mint ahogy kézzel is elindíthatja a felvételt.

Sőt, ez még nem minden! Ha a felhasználó kiválaszt 8 rövid klipet, akkor ezekből egy hosszabb videót is készíthet, amit a közösségi médián megoszthat a barátaival is. A kamera egyébként 720 pixeles felbontású felvételeket készít.

upload/articles/6/514/2_500x400.jpg

Vízálló és sokoldalú

Az igazi bringásokat nem tartja vissza egy kis eső – és egy nagyobb sem –, ezért az Xplova X5 vízálló annak érdekében, hogy bármilyen időjárási körülmények között megbízhatóan működjön.

A Xplova X5 a Smart Sign Guidance segítségével képes rá, hogy szinkronizálja és tárolja a bringások kedvenc útvonalait az Xplova.com oldalon. Ezek az útvonalak bármikor letölthetőek, a Moments applikáció segítségével pedig az is nyomon követhető, hogy hol jár éppen a biciklis.

Az Xplova X5 fedélzeti számítógép csakúgy, mint egy műszerfal, valós időben mutatja a kerékpáros sebességét, a szívverések számát, a távolságot – egyszóval minden olyan paramétert, amire a sportolónak a teljesítménye javításához szüksége lehet.

Az eszköz a gyártó tájékoztatása szerint 16 órás működési idővel rendelkezik, ami több mint elég, de a készülék megjelenésének dátumáról még nincs információ.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!