Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Játssz laptopon!

2015. július 07.
Játssz laptopon!

upload/articles/5/413/2_500x400.jpg

Jó ideig szinte el sem tudtuk képzelni, hogy egy izmosabb játékot laptopon futtassunk – egyszerűn nem voltak hozzá adottak a feltételek. Egy notebookkal szemben ugyanis mindig elvárás volt, hogy kompakt és hordozható legyen, márpedig addig, amíg egy merevlemezt akár súlyzónak is használhattunk volna, miközben a teljesítménye sehol sem tartott a mostaniakéhoz képest, igen nehéz volt ezt a két célt teljesíteni. Mára azonban nagyot fordult a világ – ha valaki a számítógépes játékok megszállottja, nyugodtan búcsút inthet az asztali gépének, és lecserélheti egy nagy teljesítményű laptopra.

Egy gép mind fölött

Bár a háztartások sok szempontból különböznek egymástól, egy hasonlóságot biztosan találunk bennük, mégpedig azt, hogy szinte minden funkcióra külön eszközt tartanak. Az okostelefon még érthető, magyarázni sem kell, hogy miért, de van tablet, laptop, asztali gép, és ki tudja még, hogy mi. A notebook a munkához kell, a PC pedig az otthoni szórakozáshoz – valahogy ez a régen berögzült nézet még mindig tartja magát. Pedig ma már olyan, a legújabb, leggyorsabb processzorokkal és grafikus chipekkel szerelt laptopokat vehetünk, amik mellett teljesen fölösleges asztali gépet is birtokolnunk.

upload/articles/5/413/3_500x400.jpg

Gamer laptopok az Acertől

Az Acer kínálatában több olyan sorozatot is találsz, aminek a fő profilja kifejezetten a szórakoztatás. Az Aspire V Nitro első ránézésre egy igazán elegáns készüléknek tűnik, amit minden további nélkül el tudunk képzelni egy üzletember asztalán. Amikor azonban megnézzük a technikai specifikációt, az állunk is leesik – persze modelltől függően –, hiszen az Intel Core i5 vagy i7 processzortól a 15,6 colos 4K vagy 17,3 colos FullHD LED kijelzőig szinte mindent megtalálunk, ami ahhoz kell, hogy a játék élménye valóban lenyűgöző legyen.

upload/articles/5/413/1_500x400.jpg

Szóval, lassan ideje kidobni azt a tévhitet, hogy egy laptop nem lehet egyszerre stílusos, masszív, ugyanakkor kecses, viszonylag könnyen hordozható, mégis nagy tudású, hiszen az Acer Aspire V Nitro sorozat a bizonyíték rá, hogy igenis lehet. És még helyet is spórolhatunk a lakásban, ha megszabadulunk a fölösleges PC-től!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!