Játssz és nyerj az AcerShoppal!

Játssz és nyerj az AcerShoppal!

Játssz velünk és nyerj egy csodaszép, új Acer Ultrabookot! A mai nappal, 2016. Szeptember 15 kezdettel, nyereményjátékot indítunk, amely egész november 30.-ig tart.

upload/articles/6/556/1_500x400.jpg

A nyereményjátékban való részvételhez semmi mást nem kell tenned, mint lájkolni az Acershop facebook oldalát a https://www.facebook.com/acershop.hu/ oldalon, valamint készíteni egy fényképet (szelfit) magadról, amin egy laptop társaságában szerepelsz és ezt elküldeni az acershopjatek@gmail.com email címre. Az email tárgyába kérünk, hogy a pontos nevedet mindenképp írd be!

A nyereményjáték fődíja:

upload/articles/6/556/2_500x400.jpg

Acer Aspire S13 - S5-371 Ultrabook

A nyereményjáték fődíja pedig nem más, mint egy ultravékony, könnyű és nagyon gyors Acer Aspire S13 - S5-371 Ultrabook.

Az Aspire S5-371 az Acer legújabb Ultrabookja, amely a felsőkategóriás Nitro sorozat esztétikai jellemzőit örökölte, egy 14,58mm vastag és mindössze 1.3 kg súlyú készülékházban. Kívülről puha, selymes tapintású, textúrázott bevonat fedi, belseje pedig alumínium borítású, amitől a megjelenés páratlan.

Gyönyörű szép, FullHD IPS kijelzőjén öröm bármit csinálni, a kiváló minőségű Dolby Audio hangrendszer pedig kifinomult hangzást biztosít, míg a gépet felsőkategóriás Intel processzorok hajtják, villámgyors SSD meghajtókkal, így az ugrásszerű teljesítmény biztosított, akár 11 órán keresztül egyetlen feltöltéssel.

A sorsolás időpontja: 2016. december 16. 12:00 óra. Fényképezőgépeket előkészíteni, sok sikert kívánunk mindenkinek és köszönjük, hogy velünk játszotok.

A részletes játékszabályzat és feltételek az alábbi linkről letölthető dokumentumban megtalálhatók.