Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Játssz akár menet közben is az Acer új tabletjével!

2015. szeptember 25.
Játssz akár menet közben is az Acer új tabletjével!

A tabletek általában nem arról híresek, hogy alkalmasak lennének a komolyabb számítógépes játékokhoz – az elsődleges céljuk sokkal inkább az, hogy bárhová magunkkal vihessük őket, internetezhessünk rajtuk, valamint hozzáférhessünk a felhőben tárolt fájljainkhoz.

Játsszunk tableten!

Számos más, játékokhoz tervezett eszköz mellett az Acer a Predator 8 GT 810 tabletet is bemutatta a közelmúltban, ami már a külsejével is azt sugallja, hogy bivalyerős, és ha alaposan megnézzük, ez be is igazolódik. Az Intel Atom x7 processzor, a 2x2 MIMO vezeték nélküli internetkapcsolat, de még az eszköz méretei is – mindössze 8,7 milliméter vastag, a súlya pedig csupán 350 gramm – mind azt a célt szolgálják, hogy a játék élményét bárhová magunkkal vihessük.

upload/articles/5/440/3_500x400.jpg

Nagy teljesítmény a tökéletes élményért

A processzor mellett érdemes még a beépített Intel HD Graphics chipet is kiemelni, hiszen a tökéletes grafika éppen olyan fontos egy játék esetén, mint a hang vagy a gyorsaság. És ha már a látványnál tartunk, akkor a Full HD (1920x1200) kijelző kristálytiszta képét se felejtsük ki, illetve a 64 gigányi beépített tárhelyet, amit micro SD kártyával akár 128 gigabyte-ig bővíthetünk.

upload/articles/5/440/2_500x400.jpg

Tökéletes hang és vibráció a még jobb élményért

Hogy a játékok hangját is tökéletesen élvezhessük, arról a Predator Quadio, azaz négy előre néző hangszóró gondoskodik. A virtuális, torzításoktól mentes surround hang, és a dinamikus és élethű audio a garancia rá, hogy mind egyedül, mind pedig egy nagyobb helyiségben többedmagunkkal azt a minőséget kapjuk, amit az ember egy ilyen készüléktől elvár.

Persze, még ezt is lehet fokozni a Predator TacSense technológiával, ami a vibrálás segítségével nyújt még ragyogóbb élményt a játék során.

upload/articles/5/440/1_500x400.jpg

Asphalt 8 minden Predator 8 GT 810 tablethez

Az Acer és a Gameloft együttműködésének köszönhetően az Asphalt 8 teljesen simán működik a Predator 8 GT 810 tableteken, és erről minden tulajdonos meg is győződhet, hiszen az eszköz a játékkal telepítve lesz majd kapható, némi kredittel is megspékelve.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!