Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Játékra fel! Új, játékosoknak fejlesztett monitorral támad az Acer

2015. március 30.
Játékra fel! Új, játékosoknak fejlesztett monitorral támad az Acer

Te is nagy játékos vagy? Órákat ülsz a gép előtt, hogy teljesíts egy-egy küldetést, és addig nem nyugszol, amíg sikerrel nem jársz? Ha pedig lenyomod az ellenséget, akkor a győzelem újabb lökést ad, és a hívogató ágy helyett inkább belevágsz a következő misszióba? Ha a válaszod igen, akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen monitoron teszed mindezt. Nem, itt most nem az egészségügyi kockázatokra akarjuk felhívni a figyelmed, bár tény, hogy nem árt, ha vigyázol a szemed épségére. Ehelyett egy olyan monitort ajánlunk Neked, ami megtöbbszörözi a játék élményét, hiszen olyan, nem mindennapi paraméterekkel rendelkezik, amik minden képzeletedet felülmúlják.

upload/articles/4/382/1_500x400.jpg

Az Acer XG270HU egy kifejezetten játékosoknak fejlesztett monitor, ami az AMD FreeSync™ technológiának köszönhetően nem szaggat, nem akadozik. A 27 colos, széles kijelző WQHD, vagyis 2560x1440 pixel felbontású, és a frissítési, valamint a válaszideje is impozáns. Az előbbi 144 Hz, az utóbbi pedig egy milliszekundum. Ilyen mutatók mellett nem is csoda, hogy tökéletes élményt nyújt, ha pedig még azt is hozzátesszük, hogy keret nélküli, azaz a kijelző „széltől szélig” tart, akkor ennél többet tényleg nem is kívánhat senki.

Az XG270HU előnyei itt azonban még egyáltalán nem érnek véget. Többféle csatlakozót is támogat – HDMI 2.0, Dual-link DVI, and DisplayPort –, a fényerőt pedig automatikusan hozzáigazítja a környezethez, így akkor is ideálisak lesznek a munkához a feltételek, ha időközben megváltozik a világítás. A kék fény kiszűrése, valamint az egyenletes áramellátás biztosítása is pozitívumként írható föl a monitor mellett.

upload/articles/4/382/2_original.jpg

Victor Chien, az Acer Digital Display Business Unit általános igazgatója elmondta, hogy a prémium kategóriájú kijelzőiket arra tervezték, hogy a legjobb játékélményt nyújtsák, továbbá hozzátette azt is, hogy rendkívül büszkék az AMD-vel történő együttműködésre.

A monitorok ebben a hónapban kerülnek piacra – először Észak-Amerikábnan, valamint az EMEA országaiban, azaz Európában is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!