Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Itt az első hajlított monitor NVIDIA G-SYNC technológiával

2015. április 27.
Itt az első hajlított monitor NVIDIA G-SYNC technológiával

Az Acer XR341CKA igen fantáziadús névre – ide most egy smiley dukálna, de ne legyünk komolytalanok! – keresztelt monitorának New York-i bemutatója ugyancsak megmozgatta az érdeklődők képzeletét. A kijelző ugyanis egyelőre páratlan a maga nemében – az első hajlított képernyő NVIDIA G-SYNC technológiával, és ezzel az Acer valamennyi versenytársát lekörözte a piacon.

upload/articles/4/392/2_500x400.jpg

Impozáns méretek stílusos kivitelben

Ha már világelsőség, akkor az Acer nem aprózta el, a hajlított monitor ugyanis szinte valamennyi paraméterében meglehetősen impozáns. A 34 colos, 21:9-es képarányú ultraszéles óriás a QHD (3440x1440) felbontásnak, az IPS technológiának és a multi-monitor beállítási lehetőségnek köszönhetően ideális választás a számítógépes játékok kedvelőinek, de a filmek szerelmesei sem fognak csalódni benne.

Az XR341CKA a teljes sRGB színskálát támogatja – 16,7 millió szín megjelenítésére képes, ami azt jelenti, hogy a látványvilága teljesen élethű. A keret nélküli kivitel, valamint a futurisztikus alumínium alap stílusos megjelenést kölcsönöz a modellnek, így az nem csupán technikailag, de a design szempontjából is igazi remekmű.

upload/articles/4/392/1_500x400.jpg

Látószögben az ergonómia

A hajlított képernyőnek köszönhetően a kijelző mind a négy sarka ugyanakkora távolságra kerül a használója szemeitől, ami így a hagyományos monitoroknál sokkal jobb, egységes vizuális élményt nyújt a nézőnek. A 178 fokos látószög, valamint az ergonómiát is szem előtt tartó, minden irányba mozgatható állvány – mínusz öt foktól plusz harmincöt fokig dönthető, és 130 milliméteres magasságig emelhető – a lehető legpontosabb beállítást teszik lehetővé.

Nem lesz olcsó mulatság!

A monitor Észak-Amerikában szeptembertől, míg a hazánkat is magában foglaló EMEA országokban augusztustól lesz elérhető. Az egyedüli visszatartó erő talán a közel 1.400 eurós kezdő ár lehet, viszont aki igazán jó minőségben szeretné élvezni a kedvenc játékait vagy filmjeit, annak tökéletes választás lehet.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!