Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Itt az első Chromebase érintőképernyővel

2015. április 22.
Itt az első Chromebase érintőképernyővel

Bár nálunk nem igazán terjedtek még el ezek az eszközök, vagyis a Chrome OS-es, alapvetően online használtra kifejlesztett Chromeboxok és Chromebookok, mégis érdemes megállni egy-egy pillanatra, és szétnézni a piacon. Már csak azért is, mert hamarosan talán hazánkban is felbukkannak ezek a kütyük, ezért semmiképpen nem árt képbe kerülnünk.

upload/articles/4/391/2_500x400.jpg

Az új Acer Chromebase

A tajvani cég, amely már eddig is vezető szerepet töltött be a Chrome OS böngészőalapú operációs rendszerére épülő eszközök fejlesztése és gyártása területén, április elején állt elő a nagy bejelentéssel, miszerint az új Chromebase immár érintőképernyős lesz, vagyis a maga nemében első és egyedülálló a piacon. (Az eladási adatok alapján a maga 36%-os részesedésével jelenleg az Acer a vezető Chromebook brand a világon.)

A nagy négyes

Egyszerű, gyors, biztonságos és elérhető – ezzel a négy szóval jellemezhető leginkább ez az all-in-one („minden egyben”) asztali gép, amely 21,5 colos Full HD felbontású, és 178 fokos látószögű kijelzővel rendelkezik. Ennek, valamint a 10 pontos multi-touch-nak köszönhetően egy időben akár többen is használhatják: játszhatnak vagy dolgozhatnak rajta egyszerre.

upload/articles/4/391/1_500x400.jpg

Az új Chromebase további ismérve, hogy alig 10 másodperc alatt tölt be, és több rétegű, automatikusan frissülő biztonsági rendszert tudhat magáénak. A Chrome OS több felhasználót is támogat, a fotók, dokumentumok, zenék és videók pedig az illető Google fiókjában tárolódnak. Sőt, kiegészítésképpen 100 gigabyte extra Google Drive tárhely is jár a Chromebase mellé!

Ideális munkatárs, szórakoztató játszótárs

Arról, hogy a Chromebase minden területen helytálljon, az élvonalbeli NVIDIA Tegra K1 quad-core processzor gondoskodik, ami egyszerre több művelet végrehajtását is lehetővé teszi, és rendkívül csendes. A HD webkamera segítségével korlátok nélkül cseveghetünk, mi több, a Wi-Fi mellett Bluetooth kapcsolatra is képes a gép.

Ha egyszer nálunk is elérhetőek lesznek a Chrome OS eszközök, akkor a Chromebase jó alternatívát nyújt majd az asztali gépünk mellé, hiszen mindent tud, amire csak szükségünk lehet.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!