Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Itt az Acer új projektora

2014. március 17.
Itt az Acer új projektora

A napokban jelentette be az Acer a H5380BD projektor piacra kerülését ami már webáruházunkban is elérhető.

Az eszköz otthoni felhasználásra ajánlott elsősorban,az otthoni mozizást kedvelőknek. 3000 ANSI Lumen fényerejével, natív 720p HD megjelenítésével (16:9 képarány) ideális otthoni szórakoztatóközpont. 114Hz-es 3D támogatásával az Acer H5380BD optimalizált a nappaliban megtekintendő mozifilmekhez, illetve a 3D játékélményhez. A TrueCinema technológia által 24 képkocka/másodperc megjelenítéssel a Blu-Ray mozik eredeti formájukban jelennek meg a vásznon, pontosan úgy, mint ahogyan eredetiben.

Az AcerColorBoost II+ technológiájának köszönhetően optimalizált 6 szegmenses színskála kialakítást kapott, lehetővé téve ezzel az erőteljes képalkotást. A fejlett kialakítás végett az AcerColorBoost technológia hihetetlen színminőséget produkál, olyat, amelyet eleddig nem láthattunk hasonló projektoroknál. Briliáns színek magas, 17000:1 kontrasztaránnyal – a H5380BD ideális 3D projektor a felhasználók otthonába, még erőteljes nappalifénynél is, éles 2D és 3D képmegjelenítéssel.

Mivel az eszköz 3D képes, így meg tudja jeleníteni a Blu-ray 3D szabványokat is, garantálva a moziszerű hatást HD 3D-ben a nappaliban. Mivel a beépített HDMI 1.4a képes továbbítani a 3D mozik szabványát, nem meglepő, hogy a támogatás adott játékokhoz, broadcast videókhoz, szinte bármihez, ami támogatott. A felhasználók akár nVIDIA 3D Vision kompatibilis játékokat, mozifilmeket, képeket is megtekinthetnek, olyan PC-ről, ami támogatja az nVIDIA 3DTV Play-t, illetve nVIDIA 3D Vision kompatibilis grafikus kártyával rendelkezik (DLP 3D szemüvegek ajánlottak). 24p 144Hz 3D támogatott, a színskálájából adódóan a projektor alkalmas a 144Hz sebességrátára, háromszoros frissítéssel.

Az Acer H5380BD hosszú, 5000 órás lámpa élettartammal bír, ECO módban 6000, míg ExtremeECO módban akár 10000 óra is lehet. Az ExtremeECO üzemmód 30 százalékkal csökkenti a teljes áramellátást, ezáltal költséghatékonyabbá téve az üzemeltetést. További védelmet az AcerDustResistant rendszer jelent: a porosodásból adódó károsodás esélye minimálisra csökken.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!